Ako pripadate skupini ljudi koja baš voli biljke, ali vam nikako ne uspijevaju, onda ste na pravom mjestu.

Galerija Biljkeraj - 2 Biljkeraj - 6 Biljkeraj - 5 +2 Biljkeraj terariji su biljni terariji koji predstavljaju samodostatni ekosustav biljaka unutar staklenke koji se sam održava putem procesa kondenzacije.

Hrvatski brend specijaliziran za izradu samoodrživih biljnih terarija oduševit će sve one koji se više vole diviti biljci u svom domu, nego o njoj svakodnevno brinuti.

Biljkeraj terariji su biljni terariji koji predstavljaju samodostatni ekosustav biljaka unutar staklenke koji se sam održava putem procesa kondenzacije.

Biljke putem korijena upijaju vodu iz zemlje koja zatim isparava preko listova koja se kondenzira na staklu i zatim vraća u zemlju. Biljkama koje žive u tako uravnoteženom ekosustavi zatvorenog terarija potrebno je vrlo malo brige i održavanja.

Biljkeraj - 5 Biljkeraj terariji su biljni terariji koji predstavljaju samodostatni ekosustav biljaka unutar staklenke koji se sam održava putem procesa kondenzacije. (Foto: Biljkeraj)

Idealni za one kojima biljke nikada ne uspijevaju i živa su dekoracija koja se uklapa u svaki interijer. Unikatan su i jedinstven poklon koji definitivno neće završiti u ladici i potrajati će do idućih blagdana. Za mamu, baku, tetu ili kao poklon samoj sebi, ova će kreativna i baš predivna staklena kreacija uljepšati svaki dom.

U ponudi možete pronaći različite dimenzije i oblike kao i različite kombinacije biljaka. Najvažnije ih je smjestiti na svjetlo mjesto i zaliti po potrebi tek nekoliko puta godišnje.

Obratite pozornost na listove kućnog bilja Pogledajte lišće: Pet znakova da vam kućna biljka umire i kako to spriječiti

Uz svaki terarij dolaze detaljne upute o održavanju kako bi Biljkeraj terarij potrajao godinama. Detaljniji uvid u brend i sve čime se bave, možete potražiti na njihovom Facebook i Instagram profilu. 

Biljkeraj - 5 Biljkeraj terariji su biljni terariji koji predstavljaju samodostatni ekosustav biljaka unutar staklenke koji se sam održava putem procesa kondenzacije. (Foto: Biljkeraj)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju