Modeli vjenčanica s decentnim srcolikim dekolteom među najtraženijima su, ali neke poznate dame za svoje vjenčanje izabrale su upravo suprotno – vjenčanice s visokim ovratnikom.

Galerija \'Konzervativne\' vjenčanice poznatih dama - 5 \'Konzervativne\' vjenčanice poznatih dama - 1 'Konzervativne' vjenčanice poznatih dama - 2 +2 Nicky Hilton u vjenčanici s visokim ovratnikom modne kuće Valentino  

I hrvatske mladenke vole birati modele vjenčanica s otvorenijim gornjim dijelom koji lijepo naglašavaju ženstvenost i senzualnost. Kada traže savršenu vjenčanicu, upravo je haljina s lijepim, decentnim dekolteom želja mnogih mladenki.

Vjenčanice sa srcolikim dekolteom među najtraženijima su, ali neke poznate dame za svoje vjenčanje izabrale su vjenčanice s visokim ovratnikom

Ipak, neke poznate dame za svoj veliki dan odlučile su se za upravo drugačiji model – vjenčanicu zakopčanu do grla. Posljednja među njima je pjevačica Ellie Goulding koja je svom izabraniku Casparu Joplingu sudbonosno "da" izrekla u "konzervativnoj" vjenčanici s visokim ovratnikom i s dugačkim rukavima. Ellinu vjenčanicu potpisuje modna kuća Chloé, a pjevačica je otkrila da je inspiraciju za kreaciju pronašla u vjenčanicama princeze Anne i princeze Grace od Monaka.

Meghan Markle u vjenčanici s visokim ovratnikom dizajnerice Stelle McCartney Meghan Markle u vjenčanici s visokim ovratnikom dizajnerice Stelle McCartney (Foto: Getty Images)

Slika nije dostupna Haljine za pamćenje: 4 najskuplje vjenčanice hrvatskih mladenki

Vjenčanica brenda Grace Loves Lace Odvažnije od golih leđa: Trend u svijetu vjenčanica koji će vladati 2019. godinom

Biste li nosili vjenčanicu s visokim ovratnikom?

glasova:
 

Nicky Hilton također je nosila zatvoreniji model vjenčanice po čitavoj dužini ukrašen predivnom čipkom s potpisom modne kuće Valentino. Druga vjenčanica Meghan Markle koju je vojvotkinja od Sussexa nosila na primanju nakon svečane ceremonije vjenčanja, vjenčanica Pippe Middleton te modne blogerice i influencerice Chiare Ferragni također se ističu zbog visokih ovratnika, detalja koji im daje sofisticiran i tradicionalan dojam.

Pogledajte i sedam modela vjenčanica za svaki oblik tijela:

Kao salivena: 7 modela vjenčanica za svaki oblik tijela Svaka mladenka pažljivo će izabrati svoju savršenu vjenčanicu Vjenčanica čiji kroj odlično pristaje ženam kruškolike građe tijela Vjenčanica čiji kroj odlično pristaje ženama s velikim grudima +4 Vjenčanica čiji kroj odlično pristaje ženama punije građe

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju