Modeli vjenčanica s decentnim srcolikim dekolteom među najtraženijima su, ali neke poznate dame za svoje vjenčanje izabrale su upravo suprotno – vjenčanice s visokim ovratnikom.

Galerija

 

I hrvatske mladenke vole birati modele vjenčanica s otvorenijim gornjim dijelom koji lijepo naglašavaju ženstvenost i senzualnost. Kada traže savršenu vjenčanicu, upravo je haljina s lijepim, decentnim dekolteom želja mnogih mladenki.

Vjenčanice sa srcolikim dekolteom među najtraženijima su, ali neke poznate dame za svoje vjenčanje izabrale su vjenčanice s visokim ovratnikom

Ipak, neke poznate dame za svoj veliki dan odlučile su se za upravo drugačiji model – vjenčanicu zakopčanu do grla. Posljednja među njima je pjevačica Ellie Goulding koja je svom izabraniku Casparu Joplingu sudbonosno "da" izrekla u "konzervativnoj" vjenčanici s visokim ovratnikom i s dugačkim rukavima. Ellinu vjenčanicu potpisuje modna kuća Chloé, a pjevačica je otkrila da je inspiraciju za kreaciju pronašla u vjenčanicama princeze Anne i princeze Grace od Monaka.

Meghan Markle u vjenčanici s visokim ovratnikom dizajnerice Stelle McCartney
Meghan Markle u vjenčanici s visokim ovratnikom dizajnerice Stelle McCartney (Foto: Getty Images)

Ankete

(7868) Biste li nosili vjenčanicu s visokim ovratnikom?

rezultati povratak glasova3716
rezultati
 

Nicky Hilton također je nosila zatvoreniji model vjenčanice po čitavoj dužini ukrašen predivnom čipkom s potpisom modne kuće Valentino. Druga vjenčanica Meghan Markle koju je vojvotkinja od Sussexa nosila na primanju nakon svečane ceremonije vjenčanja, vjenčanica Pippe Middleton te modne blogerice i influencerice Chiare Ferragni također se ističu zbog visokih ovratnika, detalja koji im daje sofisticiran i tradicionalan dojam.

Pogledajte i sedam modela vjenčanica za svaki oblik tijela:

Kao salivena: 7 modela vjenčanica za svaki oblik tijela