Blake Lively i Ryan Reynolds dobri su prijatelji s pjevačicom Taylor Swift pa supružnici nisu propustili prikazivanje Taylorina filma "All Too Well: The Short Film" na Filmskom festivalu Tribeca u New Yorku. Bračni par nije promaknuo fotografima, a lijepa Blake izgledala je sjajno u ljetnoj haljini i štiklama sa šiljcima.

Galerija Blake Lively u bijeloj haljini brenda Reformation i štiklama sa šiljcima dizajnera Christiana Louboutina - 3 Blake Lively u bijeloj haljini brenda Reformation i štiklama sa šiljcima dizajnera Christiana Louboutina - 2 Blake Lively u bijeloj haljini brenda Reformation i štiklama sa šiljcima dizajnera Christiana Louboutina - 4 +1 Blake Lively nosi haljinu brenda Reformation, model Adria

Za dolazak na Filmski festival Tribeca u New Yorku Blake Lively odabrala je bijelu haljinu midi dužine od lagane lanene tkanine s tankim naramenicama i dubljim dekolteom. Haljina je u gornjem dijelu uska, a od struka se širi u lepršavi kroj s laganim naborima.

Blake Lively u bijeloj haljini brenda Reformation i štiklama sa šiljcima dizajnera Christiana Louboutina - 2 Blake Lively u bijeloj haljini brenda Reformation i štiklama sa šiljcima dizajnera Christiana Louboutina (Foto: Profimedia)

Midi haljina savršena za ljeto osvaja svojim jednostavnim romantičnim dizajnom, a bijela boja nepogrešivi je odabir za najtoplije godišnje doba. Prozračnu haljinu brenda Reformation Blake je kombinirala uz štikle vrlo atraktivnog dizajna, a riječ je o modelu boje kože sa šiljcima s potpisom francuskog dizajnera Christiana Louboutina čije cipele imaju kultni status, kao i crveni đon njegovih najpoznatijih modela.

Blake nosi visoke potpetice, no takav model ljetne haljine sjajno ide i uz obične japanke, kao i uz fine štikle.

Blake Lively Wow! Senzualna haljina u koju se Blake Lively presvukla nakon Met Gale

Blake Lively Blake Lively: Veličanstvena haljina koja se transformirala na crvenom tepihu

Prelijepa glumica stajlingu je dodala bež torbicu modne kuće Gucci, dok je od nakita iskombinirala komde s potpisom američke dizajnerice Jennifer Meyer te brenda Storrow poznatom po dizajniranju antiknog nakita. Modno izdanje u bijeloj ljetnoj haljini Blake Lively savršeno je upotpunila s frizurom u obliku ležernih kovrči koje su stvorile efekt sunca u kosi.

Blake Lively u bijeloj haljini brenda Reformation i štiklama sa šiljcima dizajnera Christiana Louboutina - 4 Blake Lively nosi štikle sa šiljcima dizajnera Christiana Louboutina (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju