Nikad nije pogrešno vrijeme za odličnu novu frizuru, a jedna od onih koja je već godinama popularna jest, naravno, bob. Iz sezone u sezonu neke verzije boba istaknu se kao popularnije od drugih, a ovo proljeće nosit će se "prerasli" bob.

Radi se o idealnoj verziji boba za sve one koji bi kratili, ali ipak ne bi kratili kosu. Sigurno ste se nekad i sami tako osjećali.

Zato i postoje takve frizure. S jedne strane radi se o frizuri koja spada u kategoriju boba, a s druge strane radi se o bobu koji ima nekoliko dodatnih centimetara zbog kojih nećete u nekom trenutku pomisliti da vam je kosa ipak prekratka.

Radi se i o svestranoj duljini koja privlači ljubiteljice boba koje ipak žele imati dovoljno dužine za vezanje repa ili niske punđe. Osim toga, bob te dužine može biti prijelazni korak do nečeg "hrabrijeg" u budućnosti.

Slika nije dostupna Za svačiji ukus: Sedam frizura kojima žene u tridesetima daju prednost

Charlize Theron Inspiracija za šišanje: 20 najboljih bob-frizura svih vremena po odabiru Voguea

Jednom ošišani "prerasli" bob možete nositi na više načina. Ovisno o onome što volite i što vam pristaje, možete ga nositi ravno ili valovito. Također, razdjeljak možete staviti sa strane ili na sredinu. Postoji i opcija šišanja šiški, ali to neka bude potez o kojem ćete dobro razmisliti. I na kraju, takav bob savršeno se slaže sa svakom bojom i svakim tipom kose.

Među onima koji su se odlučili za ovu verziju boba jest i glumica Lucy Hale. U nastavku pogledajte kako njoj, ali i drugim damama stoji ta verzija boba. Njihove frizure možda vas potaknu na promjenu.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju