Bobbi Brown, žena koja je pokrenula istoimeni popularni kozmetički i make-up brend, danas slavi 61. rođendan.

Ova profesionalna vizažistica itekako ima što za reći o šminkanju i ljepoti, a dokaz tome je činjenica da je napisala osam knjiga o ovim temama.

Jednostavna životna filozofija kojom se vodi kada je u pitanju ljepota je ta da je žena najljepša kada izgleda prirodno. Umjesto gomilanja šminke, ona preferira koristiti kozmetiku za isticanje ženine prirodne ljepote.

Proizvodi iza kojih stoji ova žena danas pomažu ženama i djevojkama diljem svijeta da istaknu ono najbolje na sebi, jer kako je rekla i sama Bobbi Brown ona na ženi nikad ne primjećuje što je loše, nego što je dobro.

Boja laka za nokte jednako otmjena kao nude nijanse Kako damski: Lakovi za nokte u boji koja je otmjena baš kao i puderaste nijanse

Dior ima novi puder Forever Kultni status: Nova verzija pudera koji će zadovoljiti i najizbirljivije

Upravo je prirodni make-up proslavio Bobbi Brown, a ono što žene posebno obožavaju su Bobbi Brown puderi za koje se obično govori da "izgledaju poput kože".

I na web stranici brenda, proizvod koji drži mjesto na listi najpopularnijih je Bobbi Brown skin long-wear weihtless Foundation. Radi se o tekućem puderu koji doazi u čak 42 različite nijasne.

Ovaj dugotrajni puder ugodan je i prozračan, a istovremeno odrađuje dobar posao s prikrivanjem. Mješavina je sastojaka koji gode koži, a posebna pozornost prilikom kreiranja posvećena je tonovima i podtonovima kože kako bi se postigao najprirodniji raspon boja za sve tonove kože.

Žene ga vole jer na koži ne stvara osjećaj težine i koži pruža prirodan mat izgled, a dobra vijest je i da se proizvodi ovog brenda prodaju i u Hrvatskoj.

Bobbi Brown tekući puder Bobbi Brown tekući puder (Foto: Bobbi Brown)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju