Prirodne ljepote pitoresknog gradića Bleda u Sloveniji privukle su i glumicu Bojanu Gregorić Vejzović, koja je ovo popularno odredište za izlete i odmore te poznato lječilište posjetila ovoga vikenda. Idiličan bledski pejzaž Bojana je iskoristila i za fotografiranje te je svoje pratitelje na Instargamu obradovala fotografijom snimljenom na slavnom Bledskom jezeru.

Glacijalno jezero u Julijskim Alpama u sjevernozapadnoj Sloveniji, Bledsko jezero okruženo je planinama i šumama. U sredini jezera nalazi se otok Bled, jedini prirodni otok u Sloveniji.

Na otoku se nalazi nekoliko građevina, od kojih je najznačajnija crkva Marijinog Uzašašća sagrađena u 15. stoljeću. Na sjevernoj obali jezera nalazi se srednjovjekovni zamak, a čari Bleda Bojana Gregorić Vejzović iskoristila je za savršenu fotografiju. Na fotografiji Bojana pozira uz jezero dok se u pozadini vide šuma i zamak.

B kao Bled, brod, Bojana, bubamara... Nastavi niz, napisala je Bojana uz fotografiju, očarana ljepotama Bleda. I prelijepa glumica Gradskog dramskog kazališta Gavella privukla je pažnju svojom pojavom i outfitom idealnim za boravak u prirodi.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: "Korzet" štikle u koje bi se zagledale i najveće ljubiteljice tenisica

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: "Opake" čizme koje sjajno pristaju uz široku suknju

Ležeran zimski stajling Bojana je složila od dugačke jakne u svjetlijoj maslinastozelenoj nijansi, uz koju je nosila robustan model gležnjača na vezanje s debelim đonom, takozvani chunky model. Uz "glomazne" gležnjače u istoj boji kao i jakna, nosila je sive traperice dužine do iznad gležnja, a gore majicu na prugice. Sivi šal i sunčane naočale sa svijetlim okvirima savršeno su upotpunili outfit za šetnju bajkovitim Bledom.

Inspiriranim stilom Bojane Gregorić Vejzović, u trgovinama smo potražili robusnije gležnjače te izdvojili šest modela koje možete vidjeti u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju