Bojana Gregorić Vejzović posjetila je ušće Neretve, sve popularniju ljetnu destinaciju na kojoj se može uživati u plitkoj vodi koja se prostire na više od pola kilometra. Na toj zadivljujućoj pješčanoj plaži Bojana je snimila dvije fotografije i video koje je objavila na Instagramu.

Ušće Neretve prirodni je fenomen na koje lokalni stanovnici dolaze potražiti osvježenje od ljetnih vrućina, no sve je popularnije odredište i među turistima iz drugih dijelova Hrvatske te šire. Na toj pješčanoj plaži uživa i Bojana Gregorić Vejzović koja je svoje pratitelje na Instagramu obradovala s dvije fotografije i videom snimljenima na tom mjestu čudesne ljepote.

Za boravak na ušću Neretve glumica je odjenula jednodijelni kupaći kostim u tamnosmeđoj boji. U dizajnu kupaćeg ističu se otvorena leđa i dublji V izrez koji dodatno izdužuje i proljepšava figuru. Zbog toga mnoge žene biraju upravo kupaće kostime s takvim izrezom, kao i modele u tamnijim bojama, kakav nosi i Bojana.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović: Najsenzualniji model haljine koji žene ne prestaju obožavati

I boja njezina kostima jako je lijepa, tamna nijansa smeđe u kakvoj ne viđamo često kupaće kostime, i baš zbog toga posebna. Nema sumnje da takav jednodijelni model može konkurirati svakom bikiniju i da se žene u njemu osjećaju odlično na plaži jer laska i sitnijim i krupnijim figurama.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović: Žuti bikini koji izgleda tako dobro uz preplanulu put

Summer dream, napisala je Bojana Gregorić Vejzović uz objavu na Instagramu,a njezini pratitelji u komentarima su je usporedili s nimfom te komplimentirali kako je se čovjek ne može nagledati.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju