Bajkoviti Pelješac ljetna je oaza Bojane Gregorić Vejzović i baza iz koje glumica putuje u slučaju poslovnih i drugih obveza. Idiličan hrvatski poluotok savršeno je mjesto i za napraviti najljepše fotografije, a prirodne ljepote Pelješca i Bojana je iskoristila za fotografiranje.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović Deichmann, 229 kn Zara, 399,90 kn +2 Tamaris (Mass), 399 kn

Posljednje fotografije koje je objavila na Instagramu snimljene su na kamenim stepenicama sa zidićem i mediteranskim zelenilom i nebeskim plavetnilom u pozadini. U tu prekrasnu okolinu savršeno se uklopila prelijepa Bojana Gregorić Vejzović koja je, pozirajući na stepenicama, pokazala još jedan sjajan stajling.

Glumica Gradskog dramskog kazališta Gavella nosi titulu jedne od najbolje odjevenih Hrvatica, a sa svakim novim modnim izdanjem tu titulu i opravda te dobije brojne komplimente. Tako je bilo i s izdanjem u haljini kraljevski plave boje domaćeg modnog brenda ELFS.

Bojana nosi model na preklop (wrap up dress na engleskom govornom području) midi dužine, odnaprijed kraći, a odostraga duži. Modni znalci wrap up haljinu opisuju kao vrlo senzualan kroj koji laska baš svim ženama bez obzira na oblik i veličinu tijela, a taj model svoju planetarnu popularnost postigao je kada ga je 70-ih godina interpretirala Diane von Fustenberg.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović: Žuti bikini koji izgleda tako dobro uz preplanulu put

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović: Haljina stvorena za ljetni glamur

Famozna haljina na preklop očito je osvojila i Bojanu, a na kreaciji dvojca ELFS ističu su podignuta ramena u stilu 80-ih godina te plavi pojas koji se veže oko struka. Divnu plavu nijansu haljine dodatno su naglasile sandale i torbica domaćeg brenda malaGbag u srebrnoj boji. Plava i srebrna savršeno si komplimentiraju, što je i Bojana Gregorić Vejzović pokazala ovom vrlo ženstvenom modnom kombinacijom.

Jednog ponedjeljka u kolovozu, kratko je napisala glumica uz fotografije snimljene na bajnom Pelješcu.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju