Modni stil Bojane Gregorić Vejzović redovito prima pohvale, pa i kućna izdanja prelijepe glumice nisu ništa manje stilski besprijekorna i zanimljiva. Bojana je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj sjedi na prozoru čitajući knjigu, a neprimijećen nije mogao proći ni njezin stajling za taj ležerni trenutak.

Bojana Gregorić Vejzović uvijek izgleda damski, pa i u opuštenim situacijama kao što je uživanje u dobrom štivu. Za trenutak koji je zabilježila fotografijom na Instagramu glumica je odjenula predobru kombinaciju sačinjenu od tri "moćna" komada.

Bijelu tuniku-haljinu ukrašenu zanimljivim reljefnim dezenom Bojana je spojila sa sivim skinny trapericama i predivnim bijelim čizmicama koje su u gornjem dijelu šire i naborane te imaju remenčić. Prednji dio čizmica je zaobljen, a model vrlo zgodnim čini i niska šira peta.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Wooow haljina dostojna oskarovskog crvenog tepiha

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Kožnate tajice koje naročito dobro izgledaju uz salonke

Čizmice vrlo lako ukradu pažnju, a takav bijeli model uz "mršave" traperice u sivoj boji pristaje savršeno. Koju drugu ocjenu dati našoj glumici za ovaj mladenački, lijepi i interesantni stajling osim – čiste petice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju