U ovom novom normalnom, moramo priznati, nedostaju nam crveni tepisi puni glamura i šušura. A kako to izgleda jedno pravo glamurozno izdanje podsjetila nas je Bojana Gregorić Vejzović u bajkovitoj zlatnoj haljini koju glumica nije odjenula za izlazak već za - po doma.

Već su nam svima pomalo dosadile trenirke i kućna izdanja na koja smo navikli posljednjih mjeseci, a jednako se osjeća i glumica Bojana Gregorić Vejzović. Stoga je odlučila malo začiniti svakodnevicu i iznenaditi supruga Enesa Vejzovića blistavim, glamuroznim izdanjem i srediti se poput holivudske dive.

Bojana je na svom Instagramu objavila fotografiju odjevena u bajkovitu zlatnu haljinu s potpisom Ivice Skoke, kreaciju koja bi izazvala uzdahe i na oskarovskom crvenom tepihu. Uz fotografiju na kojoj pozira uz malo božićno drvce u srebrnoj i zlatnoj boji, prelijepa Bojana je napisala:

Kada ste se zadnji puta onako baš, baš sredile za muža/dečka? Priznajem, jedna sam od onih koja često govori, 'sretna sam što me voli onakvu kakva jesam'. No, iskreno, previše su se zaredale trenirke i traperice. Odlučila sam za ove blagdane srediti se, najbolje što znam, samo za Enesa.

Slika nije dostupna Bojana Gregorić Vejzović: Kožnate tajice koje naročito dobro izgledaju uz salonke

Slika nije dostupna (Opet) hit sezone: Bojana Gregorić Vejzović u "dominantnoj" suknji koja voli i tenisice

Naravno, za potpuni svečani look glumica zagrebačkog kazališta "Gavella" napravila je i finu frizuru složenu u blage valove, a tu si i zlatne viseće naušnice te blistavi make-up i lak za nokte u vrlo ženstvenoj golden rose nijansi.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju