Kao i svake godine, glumica Bojana Gregorić Vejzović kolovoz provodi u svojoj ljetnoj bazi, na poluotoku Pelješcu. Pelješke plaže neke su od najljepših na našoj obali, kao i općenito priroda i pejzaži. Prekrasna Bojana dodatno je uljepšala te prirodne ljepote.

Glumica gradskog dramskog kazališta Gavella na svom Instagramu otkrila je kako joj je započeo godišnji odmor, objavivši fotografiju na kojoj pozira u bikiniju plave boje.

Bojana je legla na kameni zid s nebeskim plavetnilom, morem i otocima u pozadini te u komentaru uz fotografiju poručila:

Do not disturb (Ne ometaj).

Bojana je ljetovanje na najdražem Pelješcu započela u bikiniju sa sitnim prugama u kombinaciji svjetlije i tamnije nijanse plave boje. Gornji dio bikinija je klasičnog kroja bez naramenica dok se gaćice vežu sa strane. Stajling za plažu upotpunila je narukvicom i trendi modelom sunčanih naočala.

Bojana Gregorić Vejzović objavila je fotografiju u plavom bikiniju Bojana Gregorić Vejzović objavila je fotografiju u plavom bikiniju (Foto: Instagram@bojana.g.v)

Svojom skladnom, isklesanom figurom, kao i čitavom pojavom Bojana Gregorić Vejzović još je jednom oduševila svoje pratitelje na Instagramu i obožavatelje.

Kad narastem bit ću Bojana, komentirala je Bojaninu fotografiju u plavom bikiniju Ana Gruica Uglešić.

Živa vatra, dodala je druga Bojanina pratiteljica na Instagramu.

Bojana Gregorić Vejzović blista u divnoj haljini sa Zarina sniženja Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Haljina je na sniženju i košta 25,99 eura. +2 Narančasta haljina iz Zare

Bojana Gregorić Vejzović: Ovako izgleda morski glamur u najljepšem izdanju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović na premijeri filma Indiana Jones i artefakt sudbine Bojana Gregorić Vejzović +3 Na svečanosti Elle Style Awards

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju