Nakon što je posjetila povijesni Dubrovnik, glumica Bojana Gregorić Vejzović uživa na godišnjem odmoru na predivnom Pelješcu.

Galerija Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović +11 Bojana Gregorić Vejzović objavila je fotografiju u plavom bikiniju

Na svom profilu na Instagramu objavila je pravu ljetnu fotografiju na kojoj pozira ispred kamene kuće s baš posebnim društvom – slatkom macom.

M&M kao maca i maestral, napisala je kratko ispod fotografije na kojoj pozira u tako dobrom modnom izdanju. Bojana je za šetnju ulicama Pelješca odjenula maksi bijelu haljinu u kojoj se žene osjećaju kao da nemaju ništa na sebi.

Kad temperature skoče, najvažnije nam je da se osjećamo udobno. Zato su lepršave ljetne haljine pravi izbor.

Osim što izgledaju doista efektno, u njima bismo mogle provesti cijeli dan, a na viši nivo takve odjevne kombinacije možemo podići tek sitnim detaljem koji čini razliku.

Udobnu bijelu haljinu Bojana je nadopunila voluminoznom crvenom ogrlicom koja podsjeća na koralje i tako cjelokupnom dojmu dala morsku i ljetnu notu.

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović: Plavi bikini za pojavu koja može zasjeniti i sve ljepote Pelješca

Kosu je oblikovala u elegantne valove, a za pravi ljetni dojam, lijepa glumica pozirala je bosa. Brojni pratitelji pohvalili su njezino modno izdanje, a posebno fotografiju na kojoj je poznata glumica spojila sve ljetne elemente.

U galeriji na početku teksta pogledajte još modnih izdanja Bojane Gregorić Vejzović. 

Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović uživa na godišnjem odmoru na Pelješcu (Foto: Instagram@Bojana Gregorić Vejzović)

Bojana Gregorić Vejzović: Ovako izgleda morski glamur u najljepšem izdanju Bojana Gregorić Vejzović Bojana Gregorić Vejzović na premijeri filma Indiana Jones i artefakt sudbine Bojana Gregorić Vejzović +3 Na svečanosti Elle Style Awards

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju