Veličanstvenom vojnom paradom u Madridu proslavljen je španjolski Dan državnosti. Veliku svečanost, naravno, nije propustio ni španjolski kraljevski par, a u centru pažnje bila je kraljica Letizia odjevena u ružičastu čipkastu haljinu.

Galerija

 

Modni stil kraljice Letizije sinonim je za profinjenu eleganciju i ženstvenost, ali za proslavu Dana državnosti odabrala je haljinu u nešto drukčijem stilu. Lijepa kraljica nosila je kreaciju španjolskog dizajnera Felipa Varela izrađenu od čipke u nježnoj ružičastoj boji. Na haljini midi dužine ističu se šarmantni volančići na rukavima, aplikacije u obliku leptirića na gornjem dijelu, kragnica i tanki pojas koji je dodatno naglasio Letizijin vitki struk.

Kraljica Letizia: Bijela haljina koja vizualno smanjuje struk

Romantičnu kreaciju koju smo odmilja nazvali "bombon" haljina kraljica Španjolske kombinirala je uz štikle Stevea Maddena u blijedo ružičastoj nijansi s otvorenom petom koje na predjelu rista imaju plastični dodatak koji stopalo drži na mjestu. Slavljenički outfit lijepa 47-godišnjakinja zaokružila je s naušnicama u obliku ružičastog kamena obrubljenog srebrnim okvirom i clutch torbicom u žarko ružičastoj boji brenda Magrit.

Kraljica Letizia u ružičastoj \'bombon\' haljini španjolskog dizajnera Felipea Varela - 6
Kraljica Letizia u ružičastoj 'bombon' haljini španjolskog dizajnera Felipea Varela (Foto: Getty Images)