Borna Kotromanić uvijek privuče pozornost svojim osebujnim modnim stilom gdje god se pojavi. Tako je bilo i na otvaranju jedne nove modne trgovine u centru Zagreba.

Galerija Borna Kotromanić uvijek iznenadi svojim modnim odabirima Loewe, Natikače Toy, 880 eura Borna Kotromanić u zlatnim Loewe natikačama +0 Borna Kotromanić pozirala je u izlogu nove trgovine u centru Zagreba

Borna Kotromanić za tu je priliku odabrala odvažno izdanje sastavljeno od svakodnevnih komada koji se rijetko kad viđaju sljubljeni u jednu street style kombinaciju.

Crne bokserice visokog struka obrubljene čipkom sparila je s bijelom potkošuljom, a preko svega prebacila predimenzionirani crni sako.

Borna Kotromanić u zlatnim Loewe natikačama Borna Kotromanić u zlatnim Loewe natikačama (Foto: Robert Gašpert)

Na nogama je nosila tamne najlonke, a na stopalima zlatne natikače španjolske modne kuće Loewe i kreativnog direktora Jonathana Andersona.

Riječ je o elegantnom komadu obuće iz njihove kolekcije za jesen/zimu 2023./2024. godine napravljenom od svjetlucavog PVC-a.

Loewe, Natikače Toy, 880 eura Loewe, Natikače Toy, 880 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Natikače krase jedinstven dizajn te visoke i tanke potpetice koje cijelom izdanju dodaju dašak individualnosti.

Zlatne natikače, koje se prodaju po cijeni od 880 eura, sjajno su se uklopile uz nakit kojim je Borna Kotromanić zaokružila to osebujno izdanje, ali i prirodni make-up look.

Kakva elegancija! Haljina od 36 eura i najpopularnija ljetna torbica za šetnju centrom Zagreba Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje Elegantno izdanje sa zagrebačke špice koje ne prolazi neprimijećeno +3 Asimetrična haljina iz Zare

15 modela sakoa u raznim bojama koje ćete nositi uz traperice, suknje i haljine Sako je odjevni predmet koji spada u kategoriju modnih klasika s.Oliver, 69,99 eura Massimo Dutti, 149 eura +13 H&M, 34,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju