Prvi rujanski vikend donio nam je sunčano i toplo vrijeme zahvaljujući kojem smo, između ostalog, imali priliku nositi divne komade iz ljetne garderobe.

Galerija Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje Elegantno izdanje sa zagrebačke špice koje ne prolazi neprimijećeno +3 Asimetrična haljina iz Zare

I popularnu zagrebački špicu preplavile su odjevne kombinacije kojima su dominirali omiljeni ljetni komadi.

U moru sjajnih izdanja nama je za oko zapela lijepa brineta čija je modna kombinacija odisala elegancijom.

Za šetnju sunčanim Zagrebom odjenula je bijelu haljinu midi dužine na jedno rame s drapiranom tkaninom sa strane i prorezom na donjem rubu straga. Haljina iz Zarine nove kolekcije dolazi u veličinama od XS do XXL, njezina cijela je 35,95 eura i definitivno je modni klasik koji će biti nosiv godinama.

Elegantno izdanje sa zagrebačke špice koje ne prolazi neprimijećeno Elegantno izdanje sa zagrebačke špice koje ne prolazi neprimijećeno (Foto: Josip Moler/Cropix)

Uz haljinu, mlada dama je nosila Zarine špagerice od tekstila s ukrasnim metalnim detaljem sprijeda. Radi se o modelu sa sniženja koji umjesto 29,95 sada košta 17,99 eura.

U jednostavnu i tako elegantnu kombinaciju savršeno se uklopila pletena torba s kožnim detaljima modne kuće Loewe. Takozvani bucket model ručno je tkan, a naramenice i detalj na prednjem dijelu s ispisanim imenom brenda napravljeni su od kože. Torba ima podesivi remen, a zbog ručne izrade svaki model je jedinstven.

Pletena torba modne kuće Loewe Pletena torba modne kuće Loewe (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Torbe od rafije već su godinama zaštitni znak ljetne garderobe, a među najpopularnijim modelima su upravo pletene torbe modne kuće Loewe koje su očarale zaljubljenice u modu. Kombinacija sa zagrebačke špice samo je još jedan dokaz da su sjajan dodatak ljetnim modnim kombinacijama.

Brineta iz centra Zagreba u odvažnim trapericama koje se ne viđaju često na našim ulicama Brineta u cut out trapericama modne kuće Maison Margiela - 5 Brineta u cut out trapericama modne kuće Maison Margiela - 3 Brineta u cut out trapericama modne kuće Maison Margiela - 2 +3 Brineta u cut out trapericama modne kuće Maison Margiela - 1

15 modela haljina koje ćemo vrlo brzo nositi od jutra do mraka Haljine dugh rukava uskoro će zavladati street style kombinacijama C&A, 39,99 eura Zara, 39,95 eura +12 Reserved, 35,99 eura


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju