Vrućine su kod mnogih dama probudile želju za novom frizurom i kraćenjem kose, a frizura koja će, potpuno očekivano, dominirati ljetnim mjesecima je bob u svim svojim verzijama.

Ako biste se i sami rado ošišali na bob, ali želite neku njegovu novu verziju, razmislite o "boy band bobu". I ne, s ovom frizurom nećete nalikovati na Nicka Cartera iz Backstreet Boysa, nego ćete izgledati sjajno.

O kakvoj se točno verziji boba radi?

Kosa je kraća nego kod klasičnog boba, s nešto dužim pramenovima na prednjem dijelu, koji sežu tik do jagodica. I ovaj bob može se oblikovati na razne načine, ovisno o vašem stilu.

Kada je u pitanju održavanje vašeg boba, koristite se proizvodima zahvaljujući kojima će vaša kosa biti sjajna i nahranjena. Drastično kraćenje kose prirodno će je učiniti zdravijom, a onda je ključno da joj korištenjem maski za dubinsku njegu omogućite da ostane jaka i zdrava što duže.

Slojevito ošišana kosa uvijek izgleda sjajno Kratka, poluduga i duga: Tri frizure za ljeto s kojima ćete uvijek izgledati sjajno

Stručnjaci za kosu izdvojili su boje koje će dominirati ljetom Devet boja za kosu koje ovo ljeto neće imati konkurenciju

U nastavku pogledajte kako "boy band bob" izgleda u praksi. Možda neka od dama ima frizuru koju ćete pokazati svojoj frizerki prilikom idućeg odlaska u frizerski salon.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju