Ako ste u mislima već u božićnim danima, a istodobno ste ljubitelj najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu Harryja Pottera, oduševit će vas ponuda ukrasa za bor koji se već sada mogu naći u internetskim trgovinama.

Galerija Prave naslovnice također mogu krasiti drvce Metloboj može postati dio vašeg drvca Od klobuka do metloboja +2 Harry i Hedwiga nezaobilazan su par na drvcu

Kada vidite kakvi se sve ukrasi nude, oprostit ćete Hogwartsu i činjenicu što još uvijek niste primili svoje pismo s pozivom u čarobnjačku školu.

Primark, poznata irska trgovina s prodajnim mjestima diljem čitavog svijeta, koja uz povoljne cijene nudi modu i potrepštine za dom, najavila je dolazak čitave božićne čarobnjačke linije u svoje fizičke trgovine, kao i u internetsku trgovinu.

Prilikom stvaranja ukrasa za bor imali su na umu svačiji ukus.

Tako oni zaigraniji mogu pronaći ukrase s likovima Hermione, Rona, Harryja, Hagrida ili Hedwige, a oni koji ipak žele zadržati smireniji i profinjeniji pristup kićenju bora mogu posegnuti za vrlo elegantnim kuglicama s natpisom najpoznatijeg perona vlaka 9 ¾, ukrašenima zlatnim točkicama. Ako vam je pak metloboj prva asocijacija na knjige o Harryju Potteru, razveselit će vas činjenica da možete svoj bor ukrasiti zvrkom i metlom.

Kada pogledate božićne kolekcije, oprostit ćete Hogwartsu i činjenicu što još uvijek niste primili svoje pismo s pozivom u čarobnjačku školu.

Nama najbliže Primarkove trgovine nalaze se u Austriji i Italiji, pa ako već sada planirate adventsko putovanje u te zemlje, znate kamo treba svratiti po svoju dozu čarolije. Cijene svih ukrasa kreću se do maksimalno 5 funti, odnosno 42 kune.

Međutim, Primark nije jedini koji stvara ukrase za ljubitelje čarobnjaka. Hallmark, inačica istoimenog televizijskog kanala, također ima ponešto za svakog pripadnika Gryffindora, Hufflepuffa, Slytherina i Rawenclava.

Razredbeni klobuk, koji se na njihovoj mrežnoj stranici može i personalizirati uz dodatak vlastitog imena, učinit će svako božićno drvce poput onoga na stranicama knjiga. Tu je i vilenjak Dobby, kojeg smo prvi put upoznali u drugom nastavku književnog serijala, a jednako su tako tu i protagonisti djela poput Harryja, Rona i Hermione. Za one koji su pak oduvijek sanjali o tome da svoje drvce ukrase knjigama, Hallmark ima odgovor i na to. Naime, prave male replike naslovnica također se mogu naći u njihovoj ponudi.

Za čarobnom božićnom ponudom ne zaostaje ni najpoznatija internetska trgovina Amazon. Štoviše, na Amazonu ćete naći i najveći izbor ukrasa za svačiji ukus. Bilo da poželite jednostavne bijelo-crvene ukrase za elegantan Božić s natpisima čarolija poput Accio, čarolije kojom možete k sebi privući predmete, ili svoje drvce želite ukrasiti kuglicama s logom kuće kojoj pripadate, Amazon je mislio na sve.

Nude čak i dekorativne knjige u čijem se središtu nalazi pribor za metloboj, zmajevo jaje, putoključ i razredbeni klobuk. Mislili su i na ljubitelje snježnih kugli, pa tako možete kupiti i svijet Hogwartsa u malom, također predviđen za vješanje na bor.

Što još više poželjeti ovog Božića?

Dodate li svome popisu i mirisne svijeće uz koje će soba oživjeti stranice romana, pravi Božić u stilu Harryja Pottera bit će potpun.

Elegantnosti bora pridonijet će zlatni tonovi Elegantnosti bora pridonijet će zlatni tonovi (Foto: Primark)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju