Božićni ukrasi ne moraju biti skupi da bi izgledali lijepo. Dokaz za to je i naša galerija, koju smo napunili ukrasima napravljenim od papira.

Galerija Božićni ukrasi od papira Božićni ukrasi od papira - 9 Božićni ukrasi od papira - 8 +16 Božićni ukrasi od papira - 7

Dekoracije od papira možete izraditi sami, što im daje posebnu draž, a u izradi mogu sudjelovati i vaši najmlađi, pa je izrada ukrasa još jedna prilika za obiteljsko druženje.

Božićni ukrasi od papira - 6 Papirnate kuglice za bor (Foto: Living4media)

Od papira možete izrađivati razne oblike i koristiti iz za razne namjene. Primjerice, možete napraviti kuglice za bor od papira, dekoraciju za blagdanski stol u obliku pahuljica, papirnata drvca kojima možete ukrasiti dnevni boravak, kuhinju, spavaće sobe... Ako vam je dosadilo klasično božićno drvce, možete napraviti i njegovu papirnatu verziju, a ukrasi od papira mogu poslužiti i kao dekoracija prilikom umatanja poklona.

Vijenac za vrata neizostavni je dio blagdanske dekoracije Vjenčići za vrata: 15 jednostavnih ideja za sve koji ga žele sami napraviti

Primjeri za sve navedeno čekaju vas u galeriji, koja vam može poslužiti kao izvor inspiracije za izradu papirnatih ukrasa koji svojom ljepotom mogu konkurirati puno ljepšim i skupljim dekoracijama.

Božićni ukrasi od papira - 10 Božićno drvce napravljeno od papira (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju