Lijepo je imati prijateljice kojima možete povjeriti svaku tajnu i s kojima možete sve dijeliti, no postoje neke stvari iz vašeg bračnog života koje čak ni vaša najbolja prijateljica ne treba znati. Saznajte koje je to bračne tajne, za dobrobit vaše bračne zajednice, najbolje zadržati između vas i supruga.

1. Mislite da se vaš suprug (opet) ponaša nerazumno

Dobro je pojadati se prijateljici o tome da vas suprug ponekad izluđuje. Malo prigovaranja je u redu, no treba znati kad stati jer kad jednom uvjerite prijateljice da vam je suprug nerazuman, one to neće lako zaboraviti. Vas će ljutnja proći i možda ćete i zaboraviti kakvim ste sve "imenima" u afektu nazvali muža pred prijateljicama, ali one će ih itekako dobro zapamtiti.

2. Koliko zarađujete vi i vaš suprug

Već je dovoljno što parovi često uspoređuju tko ima veću kuću, tko vozi bolji automobil, pa je informaciju o tome kolike plaće imate vi i vaš životni partner bolje zadržati za sebe. U suprotnom, prijatelji bi vas mogli nepravedno procijeniti. Sigurno ne želite da prijatelji vaše probleme smatraju nevažnima jer misle da zarađujete previše novaca da biste imali prave probleme. Ili da se smatraju superiornijima jer zarađuju više od vas – iako pravi prijatelji ne bi radili ni jedno ni drugo, barem ne svjesno. Želite li zadržati sklad u prijateljstvu, stanje vaših bračnih financija neka ostane privatna stvar.

Slažete li se s tim da se ove tajne ne bi trebale odavati prijateljima?

glasova:

3. Koje vaše prijateljice suprug ne voli

Nemojte dozvoliti da vas bračni život udalji od prijateljica. Ako se vašoj bliskoj prijateljici ne sviđa vaš muž, ili obrnuto, nemojte mu to reći (ili njoj). O tim nesimpatijama nemojte govoriti ni ostalim prijateljicama, pogotovo ako ta prijateljica ničime nije zaslužila netrpeljivost od strane vašeg supruga.

4. Detalje iz vašeg seksualnog života

Zabavno je sa ženskim društvom čavrljati o seksu, uspoređivati partnerove vještine i hvaliti se sjajnim bračnim seksualnim životom, ali neke detalje iz spavaće sobe radije zadržite za sebe. Otkrijete li curama, na primjer, nadimak koji ste dali njegovom penisu može se dogoditi da narednih nekoliko mjeseci vašeg muža neće moći pogledati u oči. Veličina njegova penisa, fetiši koje voli i slični intimni detalji također neka ostanu između vas dvoje.

Slika nije dostupna Potvrdilo više od 5000 osoba: Pjesma za prvi ples koja "donosi sreću u braku"

Slika nije dostupna (Ne)mirne bračne vode: Horoskop otkriva kakvi su muškarci u ulozi supruga

5. Koliki su vam dugovi

Gotovo svaki bračni par ima novčane dugove, a bili oni veliki ili mali nisu tema o kojoj treba razgovarati s prijateljima. Oni će se možda uvrijediti ako se hvalite time kako se vama i vašem suprugu tijekom godina skupilo malo dugova. Ako se pak jadate da ste u velikim dugovima, prijatelji vas možda neće pozvati na zajedničko ljetovanje u strahu da će dijelom i vas morati financirati jer su u boljoj financijskoj situaciji.

6. S kime biste spavali od vaših prijatelja

Neki bračni parovi šale se s kime bi od svojih prijatelja spavali. Normalno je imati fantazije, ali opasno je dijeliti ih s drugima. Kažete li prijateljici da maštate o mužu druge prijateljice i njoj se vaša tajna omakne u društvu, možete se dovesti u vrlo neugodnu situaciju. Stoga ovu tajnu nemojte dijeliti s nikime osim sa suprugom. Dobro razmislite prije nego kažete i njemu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju