Oni koji vjeruju u horoskop smatraju da zvijezde utječu na to kakvi smo kad se zaljubimo. Zabavite se i u nastavku saznaje što pak horoskop govori o muškarcima i o tome kakvi su u braku.

1. OVAN

Poznat je po svojoj tvrdoglavosti, ali ona se prenosi i u njihov odnos prema supruzi. Ako vole, onda vole zauvijek. Nikada im ne prestajete biti zanimljivi, uvijek vam se divi i željan je novih pustolovina u vašem društvu. Ovnovi su po prirodi vrlo praktični i to je još jedan od razloga zašto su sjajni partneri.

2. BIK

Vole materijalno bogatstvo i zato im je jako važno da svojoj obitelji osiguraju lijep dom i redovne godišnje odmore. Bikovi su strastveni i vode računa o kvaliteti seksualnog života jer im je važan fizički aspekt ljubavnog odnosa, ali to ne znači da nemaju srca. Upravo suprotno, vrlo su dragi i ljubazni.

3. BLIZANCI

Život s pripadnicima ovog znaka nikada nije dosadan. Oni su zabavni, društveni, pričljivi, ambiciozni i vrlo šarmantni. Možda vam se ponekad čini kao da flertaju sa svakom osobom s kojom dođu u kontakt, ali to je jednostavno dio njihove otvorene osobnosti. Nepredvidljivi su i s njima vas očekuju razne avanture.

Slika nije dostupna Uopće nisu takve? Tri najveće predrasude o "najomraženijem" horoskopskom znaku

4. RAK

On je suprug pun ljubavi. Staložen i stabilan. Fokusiran je na to da vas u svakom trenutku učini sretnom. Maksimalno je posvećen vašem ljubavnom odnosu. Poznato je da su rakovi u doticaju sa svojim osjećajima i iz njih nećete morati izvlačiti emocije. Svađaju se razumno i uvijek žele što prije riješiti problem.

5. LAV

Nije tajna da lav obožava samog sebe i da je njegov ego poprilično velik, ali to ne znači da će vas zanemarivati. Lav je zaštitnički nastrojen prema svojoj supruzi, sve će napraviti kako bi ona bila dobro i uvijek će je braniti. Iz životne partnerice žele izvući ono najbolje, pomoći joj da postane neustrašiva, a istovremeno joj daju osjećaju sigurnosti.

6. DJEVICA

Pripadnici ovog horoskopskog znaka najbrižniji su supruzi. Obitelj je njegov prioritet u životu i najvažnije mu je da ste vi dobro. Svojoj ženi želi pružiti sve što joj je potrebno jer je njezina sreća i njegova sreća.

Slika nije dostupna Slažete li se? Najprivlačnije fizičke karakteristike svakog horoskopskog znaka

7. VAGA

Muškarac rođen u ovom znaku romantičan je suprug. Vage vole ljepotu, balans i mir pa teže domu punom reda i harmonije. Naravno, potrudit će se da to i ostvare. Svoju ljubav ne izražavaju samo riječima nego i djelima. Grandiozne romantične geste uz njih su dio svakodnevice.

8. ŠKORPION

On je nadasve odan. Mnogi njihovu potrebu da ne odustaju čak i kada su okolnosti protiv njih smatraju manom, ali kada je u pitanju ljubav ona je kvaliteta jer će se škorpion do zadnjeg trena boriti za to da njegov brak uspije. Vole jako i strastveno, iako često ne dopuštaju svojim emocijama da isplivaju na površinu. Kada im se uvučete pod kožu, onda pokazuju kolika je dubina njihove ljubavi.

9. STRIJELAC

S njim je svaki dan nova pustolovina. Nikada ne znate s kakvom će vas avanturom oboriti s nogu i ostaviti bez daha. Iako strijelci nisu tipovi muškaraca koji će se lako skrasiti, kada upoznaju onu pravu ženu u ljubavnom kontekstu postaju pitomi i u potpunosti se posvećuju životnoj partnerici.

Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak - 9 Kakvi ste? Jedna riječ koja najbolje opisuje vaš horoskopski znak

10. JARAC

Krasi ga velika odgovornost. Jarac je staložen i praktičan suprug koji razmišlja na duge staze. Ne boje se obaveza i predani su svojoj ženi. U njima nema previše spontanosti i ponekad im treba puno vremena da donesu odluku, ali upravo to odgovara ženama koje priželjkuju stabilan brak bez turbulencija.

11. VODENJAK

On treba i traži ljubav baš poput svih ostalih znakova, ali također mu je potrebna velika sloboda jer je vodenjak najneovisniji horoskopski znak. Često sanja velike snove i želi promijeniti svijet na bolje, ali to ne znači da njegov brak mora patiti zbog toga. Pronaći će balans, davati vam ljubav koja vam je potrebna, ali istodobno neće izgubiti sebe. Ima jaku osobnost i nema problema sa zauzimanjem stava pa je brak s vodenjakom i jedna velika zanimljiva rasprava bez kraja.

12. RIBA

Emotivan i strastven suprug. Kada ostvare ljubav kakvoj se nadaju, beskrajno su odani i zaljubljeni. Ljubav s ribom je i duhovno iskustvo. Muškarac riba je kreativan, ima umjetničku crtu i sa svojom suprugom želi ostvariti odnos koji se temelji na povezanosti uma, duše i tijela.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju