Branka Krstulović njeguje elegantan i decentan modni stil sastavljen od dobro krojenih komada i napravljen od kvalitetnih tkanina koje se mogu međusobno kombinirati te nositi opet i iznova.

Galerija Branka Krstulović Branka Krstulović u odijelu Gabriele Hearst Karirano odijelo Gabriele Hearst +0 Ogrlica Vivienne Westwood, 362 eura

Branka Krstulović svojom je odjevnom kombinacijom privlačila pažnju i na zagrebačkoj premijeri novoga filmskog uratka Martina Scorsesea pod imenom "Ubojica cvjetnog srca" s Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi.


Za ovu priliku odabrala je tamnoplavo odijelo kariranog uzorka sastavljeno od strukiranog sakoa s dvorednim kopčanjem i hlača na crtu sa širokim nogavicama.

Branka Krstulović u odijelu Gabriele Hearst Branka Krstulović u odijelu Gabriele Hearst (Foto: Bojan Zibar)

Riječ je o kreaciji koju potpisuje urugvajska dizajnerica Gabriela Hearst, a koja je popularna među brojnim osobama iz javnog života – od američke prve dame Jill Biden do Meghan Markle i Demi Moore.

Bivša hrvatska misica odijelo je sparila s bijelim kožnatim tenisicama. Riječ je o potezu na koji se ne odlučuje često, no koji je cijelom izdanju donio dašak opuštenosti.

Karirano odijelo Gabriele Hearst Karirano odijelo Gabriele Hearst (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Izdanje je zaokružila malom kožnatom torbicom talijanske modne kuće Bottega Veneta i chunky komaom choker ogrlice.

Točnije, nosila je ogrlicu Neysa Vivianne Westwood ukrašenu s nizom velikih Swarovski bisera i s metalnom kopčom.

Ogrlica Vivienne Westwood, 362 eura Ogrlica Vivienne Westwood, 362 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Uz neobične štikle: Branka Krstulović u modelu traperica koji najbolje proljepšava figuru Branka Krstulović u trapericama i visokim potpeticama - 2 Branka Krstulović u trapericama i visokim potpeticama - 3 Branka Krstulović u trapericama i visokim potpeticama - 1 +0 Branka Krstulović nosi torbu modne kuće Saint Laurent, tote model Icare

Izdanje Branke Krstulović potvrđuje da tenisice izgledaju mrak uz formalniju odjeću Branka Krstulović u Air Jordan tenisicama Branka Krstulović nosi torbicu Double Knot modne kuće Bottega Veneta Torba modne kuće Bottega Veneta +1 Branka Krstulović na premijer filma Air

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju