Branka Krstulović nazočila je premijeri animiranog filma "Korgi: Kraljevski pas velikog srca" održanoj u Zagrebu. Ljepotica je za tu ležernu prigodu izabrala sive ''skinny'' traperice i gležnjače s tankom niskom potpeticom.

Galerija

 

Traperice skinny kroja sive boje Branka Krstulović kombinirala je uz jednostavan bijeli top i crnu kožnatu jaknu te upečatljive gležnjače kariranog uzorka. Riječ je o modelu modne kuće Balenciaga sa špic-vrhom i tankom niskom potpeticom.

Branki Krstulović skinny traperice stoje savršeno, pa i bez 'pomoći' štikli

Gležnjače su na predjelu prstiju ukrašene metalnim zlatnim logom brenda koji ih čini prepoznatljivima.
Svoj stajling za premijeru animiranog filma u zagrebačkom kinu Kaptol Boutique Cinema 43-godišnja ljepotica upotpunila je kapicom kariranog uzorka i torbicom boje petroleja s metalnim lancem.

Radnja crtića "Korgi: Kraljevski pas velikog srca" redatelja Bena Stassena odvija se oko Rexa, malog nevaljalca, ali ipak najomiljenijeg psa britanske kraljice. Rex se jednoga dana izgubi u Londonu i nađe u društvu različitih vrsta pasa koji se međusobno svađaju i sukobljavaju.

Tijekom svog epskog putovanja u kojem traži put za povratak svojoj voljenoj vlasnici Rex se uspijeva zaljubiti i otkriti svoj pravi identitet.