Dizajnerica Matija Vuica ostvarila je još jedan uspjeh na crvenom tepihu s holivudskom adresom. Nakon Carmen Electre, haljinu s njezinim potpisom nosila je i Rumer Willis.

Na humanitarnoj večeri posvećenoj multipli sklerozi i prikupljanju financijskih sredstava za proučavanje te teške bolesti pod nazivom „Race to Erase MS Gala“ jedna od uzvanica bila je Rumer Willis.

Romantična i prozračna toaleta Matije Vuice u boji pjenušca jednostavnog kroja odisala je decentnim glamurom postignutim brojnim nježnim slojevima tila.

Dugačka haljina dubokog izreza posuta je bisernima aplikacijama u boji tkanine, dok je struk naglašen tankim bisernim nizom.



Kako je sva pažnja bila na haljini, Rumer je od nakita nosila tek naušnice dok je make-up odisao nenametljivošću. Haljinu Matije Vuice u siječnju smo vidjeli i na zabavi nakon dodjele Zlatnih globusa na glumici Carmen Electri.

A da ćemo kreacije pozante dizajnerice sigurno još viđati po svjetskim zabavama i festivalima potvrđuju čak tri haljine s njezinim potpisom na prestižnom Filmskom festivalu u Veneciji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju