Brend Luviss bags pokrenule su sestre Zorica i Katarina Jukić iz Splita, a njihove lijepe, elegantne, praktične i vrlo nosive torbe imaju vojsku obožavateljica. Kada krenu topliji dani, inbox im bude zatrpan upitima 'Kada će u ponudi biti torbe za plažu?', a ove sezone imaju i novi nadraži model Fortuna - neseser, clutch torba i crossbody torba u jednom.

Galerija Torbe hrvatskog brenda Luviss bags iza kojeg stoje sestre Zorica i Katarina Jukić iz Splita - 14 Torbe hrvatskog brenda Luviss bags iza kojeg stoje sestre Zorica i Katarina Jukić iz Splita - 7 Torbe hrvatskog brenda Luviss bags iza kojeg stoje sestre Zorica i Katarina Jukić iz Splita - 12 +12 Novost u ponudi brenda Luviss bags je i model Fortuna - neseser, clutch torba i crossbody torba u jednom

Upiti za ljetne i torbe za plažu krenu već u travnju, tako da možete zamisliti kolika je sada potražnja za njima. Mi se trudimo da naši cekeri idu uz outfite kada idete do grada, ali da s njima možete i na plažu, kažu Zorica i Katarina Jukić, vlasnice brenda Luviss bags. Dvjema sestrama iz Splita želja je bila pokrenuti nešto svoje, ali njihovi roditelji nisu htjeli da kćeri krenu u bilo što, prije nego što upišu fakultet. Kada ga je Zorica upisala, polako su krenule s vlastitim biznisom.

Torbe hrvatskog brenda Luviss bags iza kojeg stoje sestre Zorica i Katarina Jukić iz Splita - 13 Cekeri brenda Luviss bags savršeni su za plažu, ali i za grad (Foto: Luviss bags)

Ime brenda nastalo je spontano jer se sestre nisu mogle dogovoriti oko toga kako će ga nazvati.

Na kraju smo se odlučile za Luviss. Kada izgovarate rečenicu 'Love is bag', to zvuči kao da ste rekli Luviss, otkrivaju. Luviss bags je eco friendly brend, a torbice se izrađuju od ekološke kože. Ljetni modeli izrađeni su od rafije, koja je veoma popularna, a u ponudi imaju i kombinacije bambusa, drva, jute... Vrijeme izrade torbe ovisi o veličini torbe i o materijalima koji se koriste za izradu.

Torbica Tia zaštitni je znak hrvatskog brenda Luviss bags Torbica Tia zaštitni je znak hrvatskog brenda Luviss bags (Foto: Luviss bags)

Model po kojemu je brend Luviss bags poznat je mala crna torbica Tia.

To je model koji stalno obnavljamo, a ovisno o sezoni, uvodimo novu paletu boja. Kada smo osnivale brend, složile smo se da ćemo biti kvalitetan, ali i pristupačan brend. Cijene torbi su u rasponu od 25 do 45 eura.

Uvijek se trudimo pratiti što je u trendu kada izbacujemo novu kolekciju. Sve popularnije su veće torbe, a što se tiče trendova za ovo sezonu, veoma su popularne pastelne i tamno crvena, odnosno bordo boja pa se trudimo imati što više modela u tim bojama, ispričale su nam Zorica i Katarina.

Novost u ponudi brenda Luviss bags je i model Fortuna - neseser, clutch torba i crossbody torba u jednom, također savršena za ljeto.

Torbe hrvatskog brenda Luviss bags iza kojeg stoje sestre Zorica i Katarina Jukić iz Splita - 11 Novost u ponudi brenda Luviss bags je i model Fortuna - neseser, clutch torba i crossbody torba u jednom (Foto: Luviss bags)

To nam je najdraži model ove sezone. Na njega smo posebno ponosne. Bitno je da model bude estetski privlačan, ali smatramo da torba treba biti funkcionalna. Fortuna je primjer takvog modela – spoj je estetike i funkcionalnosti. Jednostavna je, možemo ju personalizirati, a najbolje od svega je što ju možete nositi na različite načine, ističu.

Cure se mogu pohvaliti da je njihov brend jedini u Hrvatskoj koji personalizira unutrašnjost torbe na vlastitim torbama.

Personalizacija daje dodatnu vrijednost jer tada torba postaje unikat, a staviti se mogu inicijali, citati, simboli, imena,...

Torbe hrvatskog brenda Luviss bags iza kojeg stoje sestre Zorica i Katarina Jukić iz Splita - 1 'Pristup koji imamo prema kupcima i bogata ponuda modela je nešto što naše cure najviše cijene' (Foto: Luviss bags)

To su personalizacije koje se ne nalaze na vidljivom mjestu, možete vidjeti neki citat ili simbol tek kada otvorite torbu. Pristup koji imamo prema kupcima, način na koji vodimo stranicu, ali i bogata ponuda modela je nešto što naše cure najviše cijene. Možemo se pohvaliti da smo napravile i primjer personaliziranog cekera za poznati brend L'Occitane, kažu.

Od svojih klijentica redovito dobivaju komplimente i pohvale, a jedan od najljepših komplimenata bila im je fotografija jedne mladenke.

Ona je na svoj poseban dan nosila našu bisernu torbicu Pearl i bila je veoma sretna jer je pronašla torbicu koja joj ide uz vjenčanicu. Nakon toga su još neke cure za vjenčanje odabrale taj model. Postoji li nešto ljepše od toga da je san dvije sestre postao dio nečijeg najvažnijeg dana u životu?, poručuju.

Torbe hrvatskog brenda Luviss bags iza kojeg stoje sestre Zorica i Katarina Jukić iz Splita - 8 Ljetni modeli izrađeni su od rafije, a u ponudi imaju i kombinacije bambusa, drva, jute... (Foto: Luviss bags)

Zorica i Katarina Jukić kupce imaju i iz inozemstva, a nisu mogle vjerovati kada su dobile narudžbu od jedne cure koja je inače iz Hrvatske, ali živi u Abu Dhabiju. To je bila prva narudžba koju su slale izvan Hrvatske. Sada često šalju narudžbe u inozemstvo, a osim Bosne i Srbije, otkud imaju puno narudžbi, tu se nalaze i ostale europske zemlje poput Njemačke, Austrije, Nizozemske, a mogu se pohvaliti da su pakete slale i izvan Europe.

Za uspjeh svoga rada i brenda Luviss bags najviše su zahvalne roditeljima na potpori.

Bez naših roditelja ovo danas ne bi ovako izgledalo. Oni su već dugo u privatnom poslu i uvijek su tu kada nam je potreban savjet ili pomoć. Ne smijem zaboraviti našeg mlađeg brata i mog momka, koji su također jako velika potpora u svemu ovome, ističe Zorica Jukić.

Torbe hrvatskog brenda Luviss bags iza kojeg stoje sestre Zorica i Katarina Jukić iz Splita - 7 Lijepe, elegantne, praktične i vrlo nosive torbe brenda Luviss bags imaju vojsku obožavateljica (Foto: Luviss bags)

Nastaju u Sinju: Luxe Bags u ponudi ima i prekrasne ženske aktovke od veganske kože Hrvatski brend Luxe Bags izrađuje torbice i prekrasne ženske aktovke od veganske kože - 15 Hrvatski brend Luxe Bags izrađuje torbice i prekrasne ženske aktovke od veganske kože - 8 Hrvatski brend Luxe Bags izrađuje torbice i prekrasne ženske aktovke od veganske kože - 5 +13 Hrvatski brend Luxe Bags izrađuje torbice i prekrasne ženske aktovke od veganske kože - 4

Prekrasne cvjetne šalice iz Čakovca za koje postoji lista čekanja Božica Žerjav iz Čakovca, vlasnica obrta Lunai Studio izrađuje prekrasne šalice i ostale predmete Božica Žerjav iz Čakovca, vlasnica obrta Lunai Studio izrađuje prekrasne šalice i ostale predmete - 5 Božica Žerjav iz Čakovca, vlasnica obrta Lunai Studio izrađuje prekrasne šalice i ostale predmete - 13 +14 Božica Žerjav iz Čakovca, vlasnica obrta Lunai Studio izrađuje prekrasne šalice i ostale predmete - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju