Maskica za mobitel koja služi i kao držač za balzam za usne novi je proizvod kozmetičkog brenda Rhode, kojeg je osnovala Hailey Bieber. Na poleđini silikonske maskice nalazi se utor u koji jednostavno stavite balzam tako da vam je uvijek pri ruci.

Galerija Brend Rhode, koji je osnovala Hailey Bieber, izbacio je maskicu za mobitel koja služi i kao držač balzama za usne - 4 Brend Rhode, koji je osnovala Hailey Bieber, izbacio je maskicu za mobitel koja služi i kao držač balzama za usne - 5 Brend Rhode, koji je osnovala Hailey Bieber, izbacio je maskicu za mobitel koja služi i kao držač balzama za usne - 3 +1 Balzam za usne jednostavno se stavi u držač na maskici za mobitel

Postoji mala caka, a to je da maskica odgovara isključivo Rhode balzamu za usne, koji je ujedno i jedan od najpopularnijih proizvoda brenda Hailey Bieber.

Brend Rhode, koji je osnovala Hailey Bieber, izbacio je maskicu za mobitel koja služi i kao držač balzama za usne - 2 Balzam za usne jednostavno se stavi u držač na maskici za mobitel (Foto: www.rhodeskin.com)

Maskica dolazi u elegantnoj svijetloj nijansi, a odgovara modelima iPhone 14 i 15 Pro i Pro Max. Izrađena je od mekog, svilenkastog silikona, a držač za balzam lijepo je uklopljen te ne smeta pri držanju mobitela u ruci.

Maskica će u prodaji biti od 27. veljače, po cijeni od 35 američkih dolara, odnosno oko 32,30 eura, no kupci se već mogu predbilježiti za kupnju jer postoji lista čekanja.

Brend Rhode ne dostavlja u Hrvatsku, no ako imate nekog u Irskoj, Italiji ili Španjolskoj gdje dostavlja, možda postoji mogućnost da na taj način dođete do proizvoda.

Brend Rhode, koji je osnovala Hailey Bieber, izbacio je maskicu za mobitel koja služi i kao držač balzama za usne - 3 Hailey Bieber izbacila je svoj novi proizvod za koji postoji lista čekanja (Foto: www.rhodeskin.com)

Dostupni i nama: Pet tekućih pudera i toniranih seruma koji su obožavani bestseleri na Amazonu L'Oreal Paris True Match Nude Hyaluronic Tinted Serum Foundation, 19,90 eura e.l.f. Flawless Satin Foundation, 10 eura Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura +2 Milani Conceal + Perfect Liquid Foundation, 15,90 eura

Kreme i serumi s moćnim sastojkom koji djeluje 11 puta brže od retinola Medik8 Crystal Retinal 1, 56 eura Miss Alice Retina Level Up krema s retinalom, 14,20 do 36,90 eura Avène HYALURON ACTIV B3 multi intenzivna noćna krema, 46,25 eura +4 Skintegra Retiron 0.05, 22 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju