Kada neki beauty proizvod prikupi na desetke tisuća ocjena, kada mu tisuće žena dodijeli čistu peticu i isto toliko ih napiše pozitvnu recenziju s hrpom komplimenata, onda nam je to obično dobar znak da, ako ništa drugo, i sami trebamo škicnuti taj proizvod.

Galerija L'Oreal Paris True Match Nude Hyaluronic Tinted Serum Foundation, 19,90 eura e.l.f. Flawless Satin Foundation, 10 eura Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura +2 Milani Conceal + Perfect Liquid Foundation, 15,90 eura

Mjesto na kojem se proizvodi recenziraju je i Amazon, internetska trgovina osnovana 1994. godine koja nudi proizvode iz raznih kategorija među kojima je i make-up.

Amazon ima i svoje liste bestselera, a mi smo ovaj put odlučili zaviriti na liste najprodavanijih podloga za šminkanje i s tog popisa izdvojiti tekuće pudere i tonirane serume koji imaju na tisuće ocjena i gomilu recenzija, a koji su dostupni i nama, u trgovinama ili za naručivanje.

Pet tekućih pudera koji se nalaze na Amazonovoj listi bestselera izdvajamo u nastavku:

1. L'Oreal Paris True Match Nude Hyaluronic Tinted Serum Foundation

Ovaj tonirani serum prava je zvijezda na društvenim mrežama. Proizvod je na Amazonu ocijenjen više od 14 tsuća puta s prosječnom ocjenom 4,5.

Koži osigurava hidrataciju, hrani je i ujednačava ton u jednom koraku. Obogaćen je hijaluronskom kiselinom, a koži daje blistav izgled. Kako kažu njegovi tvorci, ton kože postaje ujednačen nakon samo tri tjedna korištenja.

L'Oreal Paris True Match Nude Hyaluronic Tinted Serum Foundation, 19,90 eura L'Oreal Paris True Match Nude Hyaluronic Tinted Serum Foundation, 19,90 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

2. e.l.f. Flawless Satin Foundation

Ova lagana tekuća podloga prirodno se stapa s kožom i istovremeno je hidrira. Osim što poboljšava neujednačeni tonus i teksturu kože, u opisu ovog pudera navodi se da ima srednju do jaku prekrivnu moć, da je gladak poput svile, da traje cijeli dan i da je savršen za sve tipove kože.

Na Amazonu je ocijenjen više od 36 tisuće puta, prosječna ocjena mu je 4,3.

e.l.f. Flawless Satin Foundation, 10 eura e.l.f. Flawless Satin Foundation, 10 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

3. ILIA - Super Serum Skin Tint

Riječ je o toniranom serumu s mineralnim SPF-om i sastojcima za njegu kože koji pored svega osigurava laganu do srednju pokrivenost. Osim visoke zaštite od sunca tu su i aktivne razine hijaluronske kiseline, biljnog skvalana i niacinamida koji vidljivo poboljšavaju kožu sa svakim nanošenjem.

Osim što je na popisu bestselera, serum je na Amazonu ocijenjen više od 4 i pol tisuće puta, a prosječna ocjena mu je 4,3.

Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

4. Milani Conceal + Perfect Liquid Foundation

Ovaj proizvod je i puder i korektor, a osim što prekriva podočnjake, odličan posao radi i s neželjenim crvenilom i ostalim nesavršenostima na licu. Pruža srednje do potpuno prekrivanje.

Na Amazonu je ocijenjen gotovo 23 tisuće puta, a prosječna ocjena mu je 4,4.

Milani Conceal + Perfect Liquid Foundation, 15,90 eura Milani Conceal + Perfect Liquid Foundation, 15,90 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

5. Maybelline Super Stay Full Coverage Liquid Foundation

Ovaj dugotrajni tekući puder lagan je poput zraka i ostaje na mjestu bez obzira na sve i to do 30 sati. Puder je otporan na znoj, a stvara besprijekornu mat podlogu.

Puder je na Amazonu ocijenjen više od 27 tisuća puta, a prosječna ocjena mu je 4,3.

Maybelline Super Stay Full Coverage Liquid Foundation, 12,90 eura Maybelline Super Stay Full Coverage Liquid Foundation, 12,90 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tekući puder od pet eura koji ovih dana svi žele kupiti trend !t up  Hydro Stay Silky Serum tekući puder, 4,95 eura +0 Tekući puder je neizostavan dio kozmetičkih torbica

Umjesto pudera: Pet toniranih seruma za proljeće i ljeto koje žene obožavaju koristiti L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura Biologique Recherche Sérums de Teint +2 Nivea Cellular Filler 3u1 tonirani serum

 

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju