U nedjelju se u Francuskoj održao drugi i završni krug parlamentarnih izbora, a na birališta su izašli i Emmanuel Macron sa suprugom Brigitte Macron.

Galerija Brigitte Macron u odijelu i salonkama - 4 Brigitte Macron u odijelu i salonkama - 5 Brigitte Macron u odijelu i salonkama - 3 +2 Brigitte Macron u odijelu i salonkama - 2

Za prvi krug izbora prva dama Francuske odjenula je odijelo i salonke u bež boji, a i ovaj put držala se provjerene kombinacije pa se na glasačkom mjestu i među ljudima pojavila u svijetloplavom odijelu koje je uparila s kožnatim salonkama u smeđoj boji.

Brigitte Macron u odijelu i salonkama - 5 Brigitte Macron sparila je sivo-plavo odijelo i salonke (Foto: Profimedia)

Ispod klasičnog sakoa s džepovima prva dama nosila je bijelu košulju, a salonke s visokom tankom potpeticom još su jednom potvrdile svoj status dodatka koji proljepšava svaku kombinaciju i bile su savršen "produžetak" hlačama na crtu od odijela.

Brigitte Macron u odijelu i salonkama - 3 Salonke su se pokazale savršenim odabirom (Foto: Profimedia)

Brigitte Macron je pak svojom kombinacijom još jednom potvrdila da se itekako zna dobro odjenuti. U jednom intervjuu za magazin Elle prva dama Francuske rekla je da je oduvijek ulagala puno truda u način na koji se prezentira i dodala kako nikad ne bi izašla iz kuće prije nego što odabere modnu kombinaciju i napravi frizuru.

Brigitte Macron u bež kombinaciji - 4 Brigitte Macron: Nepogrešive štikle zbog kojih je svaka kombinacija još ljepša

Inače, tijekom noći objavljeni su rezultati izbora u Francuskoj koji su pokazali da je centristička koalicija francuskog predsjednika Emmanuela Macrona "Zajedno" izgubila u drugom krugu parlamentarnih izbora u nedjelju apsolutnu većinu u parlamentu dok je ekstremna desnica Marine Le Pen višestruko povećala broj zastupničkih mjesta.

Brigitte Macron u bež kombinaciji - 1 Kombinacija koju je prva dama nosila u prvom krugu izbora (Foto: Profimedia)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju