Brigitte Macorn posjetila je kuću za mlade Loir-Et-Cher Teenagers House smještenu u francuskom gradu Bloisu, čiji rad financira i dobrotvorna organizacija "Pieces Jaunes" ("Žute kovanice"), čiji je cilj poboljšati život djece koja se liječe u bolnicama, a koju, kao predsjednica francuske bolničke zaklade, predvodi prva dama Francuske.

Galerija

Za druženje s mladima i voditeljima kuće Brigitte Macron odjenula je vrlo jednostavnu, pomalo i dosadnu kombinaciju koja, unatoč tome što je viđena već bezbroj puta, uvijek izgleda dobro.

Svoj neopterećen i prilici prikladan stajling prva dama Francuske složila je od crnih hlača skinny kroja uz koje je nosila fine crne gležnjače na visoku deblju potpeticu te gore maslinasto zeleni sako s velikim zlatnim gumbima ispod kojeg se vidjela bijela majica.

Brigitte Macron: Zapostavljeni odjevni komad koji nadmašuje i najbolji kaput

Ovakav, vrlo nosiv i neodoljivo običan outfit već je postao i svojevrsna uniforma francuske prve dame, a zapravo ga je i vrlo lako kopirati, naročito u danima kada ne znamo što odjenuti. Brigitte je svom stajlingu dodala još bijeli šal, dok je od nakita nosila deblje prstenje te narukvicu/sat s remenčićem u sličnoj maslinasto zelenoj nijansi kao i sako.

Brigitte Macron u \'dosadnoj\' i tako dobroj kombinaciji - 2
Brigitte Macron u 'dosadnoj' i tako dobroj kombinaciji (Foto: Profimedia)