Britanski kralj Charles III. i kraljica Camilla nalaze se u trodnevnom posjetu Francuskoj. Već prvog dana privukli su mnogo pažnje.

Galerija Brigitte Macron i kraljica Camilla odabrale su slične haljine iste modne kuće Svečana večera održana je u Versajskoj palači Brigitte Macron u dugoj večernjoj haljini Diora +2 Kraljica Camilla u haljini-plaštu modne kuće Dior

Prve večeri bili su počasni gosti svečane večere koju je održao francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte u Dvorani ogledala u Versajskoj palači.

Iako je ljubiteljica francuske modne kuće Louis Vuitton i često nosi njihove komade, prva dama Francuske koja je u travnju napunila 70 godina za ovu je priliku odabrala dugu večernju haljinu iz Diora.

Brigitte Macron u dugoj večernjoj haljini Diora Brigitte Macron u dugoj večernjoj haljini Diora (Foto: Profimedia)

Odabrala je uzak i dug model u omiljenoj joj tamnoplavoj boji koji je bio ukrašen svjetlucavim kamenčićima na predjelu vrata, struka i rubova rukava. Haljinu je iskombinirala uz nekoliko upečatljivih komada nakita.

Ispod poruba haljine provirivale su salonke u tamnoplavoj boji, a u ruci je nosila pismo-torbicu u odgovarajućoj nijansi.

Kraljica Camilla u haljini-plaštu modne kuće Dior Kraljica Camilla u haljini-plaštu modne kuće Dior (Foto: Profimedia)

Britanska kraljica Camilla također se odlučila za tamnoplavu kreaciju iz Diora. Ova vedra 76-godišnjakinja nosila je couture haljinu s plaštem i suknjom A kroja koja je istovremeno naglasila njezinu siluetu te je decentno sakrila.

Koja je dama odabrala bolju haljinu za svečanu večeru u Versajskoj palači?

glasova:

Haljinu je nadopunila s nekoliko dojmljivih komada nakita, a posebno se isticala ogrlica kraljice Elizabete II. koja je optočena dijamantima i safirima.

Ova ogrlica poznata je kao safiri Georgea VI. s obzirom na to da ju je bivši britanski kralj poklonio svojoj kćeri.

Kraljica Camilla prilikom dolaska u Pariz nosila je ružičasti kaput, a prva dama Francuske plavi kostim Kraljica Camilla prilikom dolaska u Pariz nosila je ružičasti kaput, a prva dama Francuske plavi kostim (Foto: Profimedia)

Britanska kraljica i prva dama Francuske srele su se ranije toga dana kod Slavoluka pobjede u Parizu.

Camilla je tada nosila kaput i haljinu u ružičastoj boji s potpisom Fione Clare, dok je Brigitte odjenula tamnoplavi komplet s kratkim sakoom s potpisom modne kuće Saint Laurent. Obje dame srdačno su se pozdravile i pozirale pred kamerama.

Camilla: Žena koja je od svjetski omražene ljubavnice postala kraljica Ujedinjenog Kraljevstva Camilla u Berlinu Camilla u posjetu Zagrebu 2016. godine Camilla u posjetu Đakovu +4 Vjenčanje Camille i Charlesa

Besprijekorna Brigitte Macron: Izdanje za krunidbu kojem nitko neće naći manu Bračni par Macron - 1 Brigitte Macron Bračni par Macron - 2 +0 Bračni par Macron - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju