Još jednu fantastičnu odjevnu kombinaciju pokazala je Brigitte Macron koja je supruga Emmanuela Macrona u nedjelju dopratila na intervju u Parizu. Zvijezda stajlinga prve dame Francuske bio je kožnati sako u kakvom se može provesti čitavo proljeće.

Galerija Brigitte Macron u kožnatom sakou - 4 Brigitte Macron u kožnatom sakou - 2 Brigitte Macron u kožnatom sakou - 3 +7 Brigitte Macron u kožnatom sakou i štiklama Lagano strukirani kožnati sako jednostavnog kroja zaista izgleda mrak, a pažnju privlače i upadljivi džepovi koji modelu daju dodatnu atraktivnost.

Brigitte Macron sako je kombinirala uz bijelu košulju s ruskom kragnom, uske plave traperice i klasične crne salonke na visoku potpeticu.

Prošli je tjedan prva dama Francuske za susret s predsjednicom Litve Dalijom Grybauskaite, koju su ona i njezin suprug Emmanuel Macron ugostili u Elizejskoj palači, izabrala odličan zeleni kaput kroja sličnog kroju kožnatog sakoa. Brigitte Macron očito ima svoj omiljeni proljetni model kada je o kaputima i sakoima riječ.

Inspirirani Brigittinim stilom, u trgovinama smo pronašli nekoliko modela crnih kožnatih jakni kakve su svakoga proljeća mnogima neizostavan dio garderobe, a ponudu provjerite u fotogaleriji.
Brigitte Macron u kožnatom sakou - 3 Brigitte Macron u kožnatom sakou i štiklama (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju