Francuski predsjednički par trenutačno boravi u Kini, a za službeni posjet najvećem kineskom gradu Šangaju prva dama Francuske Brigitte Macron izabrala je odjevnu kombinaciju kojom dominira predivan kaput.

Galerija Brigitte Macron u predivnom kaputu - 4 Brigitte Macron u predivnom kaputu - 6 Brigitte Macron u predivnom kaputu - 2 +2 U društvu francuskog predsjedničkog para bio je i legendarni glazbenik Jean Michel Jarre  

U društvu supruga Emmanuela Macrona, ostalih francuskih dužnosnika i legendarnog glazbenika Jean Michel Jarrea, Brigitte Macron prošla je ulicama Šangaja i privukla pažnju svojom upečatljivom odjevnom kombinacijom.

Brigitte Macron izabrala je divno krojeni model koji lako ukrade pažnju, a u dobrom kaputu svaka se žena osjeća odlično

Francuska prva dama odlučila se za tamnplave hlače skinny kroja i salonke u istoj boji te finu košulju u krem boji s pussy mašnom ukrašenu zlatnim detaljima. No glavna zvijezda Brigittina stajlinga ipak je bio kaput midi dužine efektnog cik-cak uzorka u plavoj i bež nijansi s dvorednim kopčanjem. Na kaputu se ističu i velika kragna, rukavi na lagani puf te koso rezani džepovi.

Brigitte Macron: Stare gležnjače koje i iznošene izgledaju odlično Brigitte Macron u predivnom kaputu - 5 Brigitte Macron u predivnom kaputu - 2 Brigitte Macron u predivnom kaputu - 1 +9 Brigitte Macron u predivnom kaputu - 3

Brigitte Macron u kaputu-haljini - 3 Brigitte Macron: Kaput-haljina koji obožava i sitnije i putenije ženske figure

Brigitte Macron - 2 Za posao i odlazak na kavu: Dupli trik Brigitte Macron za duže i vitkije noge

Svakako je riječ o divno krojenom modelu koji lako ukrade svu pažnju, a u dobrom kaputu svaka se žena osjeća odlično. Ouftit za Šangaj Brigitte Macron finiširala je s blistajućim prstenjem, srebrnim ručnim satom i sunčanim naočalama s tankim crnim okvirom.

Brigitte Macron u predivnom kaputu - 1 U društvu francuskog predsjedničkog para bio je i legendarni glazbenik Jean Michel Jarre (Foto: AFP)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju