Katarski emir Tamim bin Hamad Al Thani bio je gost francuskog predsjednika Emmanuela Macrona i prve dame Brigitte Macron prilikom službenog posjeta Francuskoj. U njegovu čast organizirana je i državnička večera.

Galerija Brigitte Macron, Tamim bin Hamad Al Thani i Emmanuel Macron Emmanuel i Brigitte Macron dočekuju katarskog emira Brigitte Macron u haljini modne kuće Louis Vuitton +2 Brigitte i Emmanuel u društvu Kyliana Mbappéa

Brojne poznate osobe iz francuskog političkog i javnog života prisustvovale su večeri, primjerice bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy i slavni nogometaš Kylian Mbappé.

Brigitte i Emmanuel u društvu Kyliana Mbappéa Brigitte i Emmanuel u društvu Kyliana Mbappéa (Foto: Profimedia)

Prva dama tradicionalno je zablistala u elegantnoj večernjoj haljini kakve najčešće bira za ovakve prigode. Vjerna je dugačkim modelima ravna kroja, s dugim rukavima i vrlo često povišenim ovratnikom.

Brigitte Macron, Tamim bin Hamad Al Thani i Emmanuel Macron Brigitte Macron, Tamim bin Hamad Al Thani i Emmanuel Macron (Foto: Profimedia)

Takvu varijantu haljine odabrala je i ovaj put. Naravno, model s potpisom francuske modne kuće Louis Vuitton, s kojom surađuje otkako je postala prva dama.

Brigitte Macron u haljini modne kuće Louis Vuitton Brigitte Macron u haljini modne kuće Louis Vuitton (Foto: Afp)

Crna haljina s geometrijskim uzorkom, ukrašena upečatljivim zlatnim gumbima pozicioniranim na ramenu, pristajala joj je kao salivena.
Uz nju je odabrala crne satenske salonke sa zlatnim detaljem i visokom tankom potpeticom te malu ručnu torbicu.

Haljina u crnoj boji opet se pokazala kao nepogrešiva opcija, ali i dobra promjena za prvu damu koja obožava bijele varijante ovakvih modela.

Emmanuel i Brigitte Macron dočekuju katarskog emira Emmanuel i Brigitte Macron dočekuju katarskog emira (Foto: Afp)

Brigitte Macron i Jill Biden: Odlučite koja je prva dama odabrala bolju kombinaciju za susret u Parizu Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu - 6 Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu - 5 Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu - 8 +4 Brigitte Macron i Jill Biden susrele su se u Parizu - 7

Brigitte Macron: Kaputić ko bombončić - stvoren za dame koje ne vole duge modele Brigitte Macron u posjetu telefonskom centru organizacije e-Enfance Brigitte Macron u kaputu modne kuće Louis Vuitton Kaput modne kuće Louis Vuitton +1 Kaput modne kuće Louis Vuitton

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju