Modne poznavateljice znaju da samo jedan odjevni komad može razigrati cijelu kombinaciju – bez obzira nje li riječ o upečatljivoj boji, uzorku ili kroju odjevnog komada, ali i modnog dodatka.

Galerija Ulična moda jakna Supreme, Zagreb - 3 Ulična moda jakna Supreme, Zagreb - 4 Ulična moda jakna Supreme, Zagreb - 2 +1 Mlada dama iskoristila je slobodni vikend za šetnju s prijateljicom

Zna to i lijepa dama sa zagrebačke špice koja je snimljena u nosivoj street style kombinaciji u centru grada tijekom šetnje s prijateljicom, a kojim je dominirala upravo upečatljiva jakna.

Mlada dama nosila je crnu sportsku jaknu s našivenim aplikacijama s motivima američkih košarkaških klubova.

Ulična moda jakna Supreme, Zagreb - 4 Rijetka Supreme jakna bila je mamac za poglede na zagrebačkoj špici (Foto: Josip Moler/Cropix)

Riječ je o modelu napravljenom u suradnji poznatih brendova Supreme i Nike te američke košarkaške lige National Backetball Association ili skraćeno NBA.

Jakna je bila napravljena u ograničenoj seriji u proljeće 2018. godine, rasprodana je i u svojim ih ormarima ima samo kolekcionari. Nose je rado muškarci i žene, a danas je možete kupiti samo iz druge ruke.

SupremexNikexNBA jakna prodavala se po cijeni od oko 550 eura SupremexNikexNBA jakna prodavala se po cijeni od oko 550 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Brineta sa zagrebačke špice iskombinirala ju je uz crop top, najlonke i vruće hlačice. Točnije, nosila ju je uz popularni skort – par kratkih hlačica s preklapajućim materijalom s prednje strane izrađenim tako da nalikuje na suknju.

Izdanje je zaokružila s okruglim naušnicama, crnim čizmama visokih sara i blok-potpeticom te smeđom kožnatom torbicom s potpisom francuske modne kuće Louis Vuitton.

Ulična moda jakna Supreme, Zagreb - 1 Mlada dama iskoristila je slobodni vikend za šetnju s prijateljicom (Foto: Josip Moler/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju