Iako se promijene na koži ne događaju preko noći, mnogi ulaskom u tridesete počinju više pažnje posvećivati svojoj koži kako bi joj pružili svu potrebnu njegu i kako bi odgodili tragove starenja što je više moguće.

Galerija NuFACE NuFACE Trinity uređaj NuFACE Trinity Wrinkle Reducer nastavak +14 NuFACE Trinity uređaj

I dok serumi i kreme daju itekako veliki doprinos u zaglađivanju finih linija i bora na licu, beauty gadgeti koji daju koži dodatni boost kako bi se riješili nepravilnosti na licu, sve se više počinju uvrštavati u dnevnu rutinu njege kože. Iako smo se njima do prije godinu dana mogli počastiti samo u salonima ljepote koji u svojim ponudama imaju tretmane za lice, od nedavno svoj primjerak možemo nabaviti i za kućnu uporabu. U ponudi zanimljivih beauty gadgeta koje bi si svaka žena poželjela prednjači Rox Beauty web shop koji odnedavno ima i svoju fizičku inačicu Rox Beauty Store u Ilici 54, gdje možemo pronaći razne inovativne gadgete iz beauty svijeta.

NuFACE uređaji za glatku kožu bez bora NuFACE uređaji za glatku kožu bez bora Foto: PR

Tako je u svoj asortiman Rox Beauty uvrstio i NuFACE – američki brend kojeg obožavaju i holivudske ljepotice. Jennifer Aniston, Kate Hudson, Miranda Kerr i Bella Hadid samo su neke od njih u čijim se kozmetičkim torbicama pronašao mali, ali snažan anti age NuFACE uređaj.

NuFACE je poznat po tome što u svojim tretmanima koristi mikro struju koja se laganim pokretima aplicira na područje lica i vrata i tako utječe na fine linije i bore nastale uslijed negativnih vanjskih utjecaja poput sunca te zaglađuje kožu i čini lice odmornim.

Najpoznatiji je NuFACE Trinity uređaj koji poput malog superheroja dolazi u pomoć svima koji vode bitku s dosadnim nepravilnostima na koži tako što poboljšava njen tonus, konture lica i vrata te ublažava izgled finih linija i bora. Dovoljno je svega pet minuta dnevno kako bismo postigli učinak zategnutije kože lica. Njegov učinak vidljiv je već nakon prvog tretmana, te sa svakim novim lice izgleda sve svježije i zaglađenije. Za ovaj uređaj moguće je nabaviti i nastavke - Trinity ELE attachment i Trinity Wrinkle Reducer. S prvim se detaljno tretiraju mimičke bore koje nastaju oko usana i očiju uz pomoć dva štapića koja dopiru i do najsitnijih mišića, dok je drugi namijenjen tretiranju dubljih i jačih bora.

NuFACE Trinity uređaj NuFACE Trinity uređaj Foto: PR

Ovaj uređaj dolazi u više varijanti, pa ćemo tako za teže dostupna područja koristiti NuFACE Fix koji je veličine maskare i zbog toga lako pristupa području oko očiju i usana. Ako se uređaj koristi oko usana, može se stvoriti i efekt punijih usana baš zbog uporabe struje. Da bi se efekt vidio, potrebno je uređaj koristiti tri minute dva puta dnevno.

Također, uređaje je najbolje koristiti netom prije negoli krenemo s rutinom njege lica kako bi kasnije proizvodi koje nanosimo radili svoj posao bolje i učinkovitije jer će mikrostruja ubrzati proces apsorpcije proizvoda.

NuFACE NuBody uređaj NuFACE NuBody uređaj Foto: PR

No nije samo koža lica sklona opuštanju i tromom izgledu. Naše tijelo jest također, a tome najbolje mogu posvjedočiti oni koji prakticiraju sjedilački način života, što je danas gotovo svačija svakodnevica. NuFACE NuBody će pomoći onima koji pate od opuštene i mekane kože tijela da učvrste izgled nogu, trbuha ili ruku i ostave dojam zategnutog tijela. Ovaj uređaj se baš kao i NuFACE Trinity koristi svega pet minuta dnevno nakon čega će koža i tonus tijela biti vidljivo čvršći i zaglađeniji.

NuFACE Trinity uređaj NuFACE Trinity uređaj Foto: PR

Kako bi svoj uređaj lako mogli prenositi kamo god da ste se zaputili, tu je i NuFACE Mini koji je manji od svojeg brata NuFACE Trinity, ali gotovo jednako snažan mikrostrujni uređaj. Ono, baš poput ostalih uređaja, stimulira lica i vrata mikrostrujom koja prodire ispod kože sve do mišića i poboljšava njegov tonus, a rezultat je glađi i odmorniji izgled kože.

Danas je lijepa, sjajna i glatka koža postala svojevrsni imperativ stoga sa sigurnošću možemo reći kako nema one žene koja tome ne teži. NuFACE pomoći će nam u tom zadatku svojim fenomenalnim uređajima koji brišu bore i zaglađuju kožu kao od šale. Unesite dozu luksuza u svoju dnevnu rutinu njege kože i priuštite si tretmane kao iz salona u udobnosti svoga doma.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rox Beauty po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju