Zbog izgleda su ga na početku karijere nazivali nasljednikom Brada Pitta, a danas sa sigurnošću možemo reći kako je na dobrom putu da nadmaši svog slavnog kolegu. On je Charlie Hunnam, 35-godišnji engleski glumac koji niže uspjeh za uspjehom

Charlieju Hunnamu jedna uloga donijela je svjetsku slavu i popularnost kod ženske i muške publike – 7 godina tumačio je lik bajkera Jaxa Tellera u kultnoj seriji ‘Sinovi Anarhije’.

Muškarci su štovali njegovu odmetničku stranu, odanost prijateljima i snalažljivo balansiranje u kompliciranim odnosima unutar motorističkog kluba, dok su žene pale na romantičnog Jaxa i njegov pokušaj da krene pravim putem uz pomoć ljubavi svog života.

Ženski dio publike oduševio je prihvaćanjem uloge Christiana Greya u trilogiji ’50 nijansi sive’, a naposljetku i razočarao odustajanjem. Mi se ne bunimo jer je umjesto toga snimio film s Guyjem Ritchiejem u kojem glumi kralja Arthura.

Glumio sam puno nasilnih likova, ali u stvarnosti nisam takav. Ja sam opušteni hipi koji se puno smije. Moja slabost je sladoled. Cura mi je kupila aparat za pripremu sladoleda. Ne smijem ga raditi često jer pojedem sve, ali nedavno sam napravio jedan s duplom dozom tamne čokolade, pohvalio se u jednom intervjuu.

Sretnica kojoj radi sladolede je Morgana McNalis, dizajnerica nakita s kojom je u vezi od 2007., a iza sebe ima i brak s glumicom Katherine Towne od koje se razveo 2002. godine.

Slobodno vrijeme uglavnom provodi kod kuće. Malo sam u vrtu, skuham nešto, pogledam par filmova. Jako sam dosadan, kaže ovaj ljepotan. Također voli ići u teretanu, planinariti, plivati i voziti motor.

Eh, Charlie, može jedan đir po kvartu?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju