Njujorška akademija umjetnosti tradicionalno svake godine organizira donatorski bal na kojem se redovito okupljaju i brojne poznate osobe iz svijeta zabavne industrije, a među njima je i Brooke Shields.

Galerija Brooke Shields na balu Brooke Shields sa suprugom Chrisom i kćeri Grier Hammond Brooke Shields u haljini s točkastim uzorkom +1 Brooke Shields

Slavna glumica prisustvovala je svakom izdanju bala od 2015. godine, a ovaj put je na svečano događanje došla u društvu 16-godišnje kćeri Grier Hammond i supruga Chrisa Henchyja.

Brooke Shields sa suprugom Chrisom i kćeri Grier Hammond Brooke Shields sa suprugom Chrisom i kćeri Grier Hammond (Foto: Profimedia)

Ljepotica se za ovu prigodu odlučila za vrlo efektnu haljinu. Iako je krojem jednostavna, ova uska kreacija dugačkih rukava upečatljiva je zbog velikog točkastog uzorka koji je nekim kritičarima na društvenim mrežama zasmetao.

Brooke Shields na balu Brooke Shields na balu (Foto: Profimedia)

Haljina je dobra, ali uzorak me malo bode u oči, jedan je od komentara. Čak su i znanstvenici svojim istraživanjima potvrdili kako nam pojedini uzorci itekako vizualno mogu smetati, ovisno o osjetljivosti našeg oka.

Jeste li vi osjetljivi na pojedine uzorke?

glasova:

To uopće nije čudna pojava i često se događa kod, primjerice, prugastih uzoraka ili pak kod gušćih uzoraka drugog tipa. Ponekad je problem i u boji uzorka tj. kontrastu kojeg stvara u kombinaciji s drugim bojama.

Lijepa Brooke svoju je točkastu haljinu spojila s klasičnim crnim salonkama s visokom blok-potpeticom i ručnom torbom u jarkoj nijansi crvene boje.

Brooke Shields u haljini s točkastim uzorkom Brooke Shields u haljini s točkastim uzorkom (Foto: Profimedia)

Najljepši uzorak: 15 midi i maksi haljina koje ovo proljeće neće imati konkurenciju Cvjetne haljine popularne su u proljetnim mjesecima Haljine iz proljetnih i ljetnih kolekcija svjetkih dizajnera za 2023. godinu - 7 AD Twenty (Europa92), 52,99 eura +13 Stradivarius, 25,99 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju