Candace Cameron Bure najbolje poznajemo po ulozi D.J. Tanner u seriji "Puna kuća". Američka glumica i majka troje djece ima 40 godine, a sama priznaje da se nalazi u boljoj formi nekog ikad ranije

Danas izgledam bolje nego ikad prije, javno je priznala Candace Cameron Bure američkim medijima.

S tom procjenom složili su se brojni obožavatelji 40 godina stare glumice koja se proslavila još kao tinejdžerica glumeći u seriji “Puna kuća”.

Lijepa Candace nedavno je reprizirala svoju ulogu u seriji po imenu "Punija kuća" koja je ekskluzivno snimljena za "Netflix".

Otada su počeli pljuštati komplimenti za izgled slavne mame troje djece: 18 godina stare Natashe, 16 godina starog Leva i Maksima koji je nedavno ispuhao 15 svječica na svojoj rođendanskoj torti.

Figuru i mladolik izgled prvenstveno zahvaljuje zdravoj prehrani. Hrani se uglavnom po veganskim načelima, odnosno konzumira mnogo voća, povrća, žitarica i orašastih plodova.

Ponekad pojede jaja I ribu, a izbjegava meso, mliječne proizvode, rafinirani šećer i bijelo brašno.

Ne jedem mliječne proizvode na svakodnevnoj bazi, ali jedem dosta pečenih stvari koje sadrže maslac ili mlijeko. Reći da nikad ne pojedem desert, bila bi potpuna laž, sa osmjehom priznaje.

Candace će za doručak obično popiti proteinski shake, a za ručak i večeru odabrati salatu od kvinoje, povrća, dimljenog tofua ili tune. Konzumirat će zdrave namirnice u osamdeset posto slučajeva.

Svaki dan vježba barem 30 minuta do sat vremena u vlastitom aranžmanu, a kada se nalazi u New Yorku posjećuje svoju dugogodišnju trenericu Kiru Stokes s kojom zna odrediti trening u trajanju od 2 I pol sata.

Candice vjeruje da glavnu motivaciju za zdravu prehranu i redovitu vježbu dobiva od supruga Valerija, inače bivšeg profesionalnog hokejaša, s kojim se dogovara o dnevnim jelovnicima te podupire u svim životnim pitanjima, a tako i vježbanju.



Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koliko se (malo) promijenila Candace Cameron Bure u zadnjih dva desetljeća.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju