Svaka nova sezona sa sobom donosi neke nove promjene. Jesen je godišnje doba posebnog šarma pa jedva čekamo njezine čari uključiti u sve komponente života – od gastronomije i uređenja doma pa sve do mode i ljepote.

Galerija Zendaya Pramenovi s efektom plamena svijeće Pramenovi s efektom plamena svijeće +3 Candle light pramenovi odlično stoje i plavušama

Kratkim pogledom na društvene mreže već možemo primijetiti trendove koji polako zauzimaju mjesto u modi i ljepoti i koje ćemo obožavati ove jeseni.

Jedan od njih su takozvani candle light pramenovi, koji su zaludjeli društvene mreže, a poznate su ih žene već prigrlile i integrirale u nadolazeći jesenski look.

Glavni je cilj postići intimni dojam kao da je kosa osvijetljena plamenom svijeće. 

Na taj će se način jesenska frizura uklopiti u ambijent u kojemu se nalazimo, a stručnjaci ističu kako će ovi pramenovi oduševiti sve žene koje vole suptilne promjene nakon ljeta. Radi se o savršenoj nijansi za prijelazno razdoblje jer će kosa zadržati osunčani izgled na vrhovima, dok će bliže tjemenu postati tamnija i elegantnija.

Pramenovi s efektom plamena svijeće Hailey Bieber (Foto: Profimedia)

Najnoviji trend posebno će se svidjeti brinetama svih nijansi – od tamne čokolade pa sve do pržene karamele.

Međutim, ovi efektni pramenovi odlično će stajati i plavušama. Važno je samo postići svjetliji izgled prema vrhovima, koji trebaju izgledati kao da su izblijedjeli od sunca, ili kao da su lagano osvijetljeni plamenom svijeće.

Ključ za postizanje savršenih pramenova s efektom plamena svijeće je fokus na suptilnosti koji se može postići mekanim, prirodnim pramenovima koji se zasebno gotovo ne primijete, nego čine savršeno odmjereni dojam kad frizuru gledamo u cijelosti.

Skandi pramenovi Skandinavski pramenovi odlično izgledaju na svakoj boji i dužini kose

Dakle, kad se zaputite u salon, ondje trebate zatražiti da vaši pramenovi budu tek jednu do dvije nijanse svjetliji od boje kose. To osigurava skladan spoj s vašom osnovnom bojom, a kompletnu frizuru čini neodoljivo prekrasnom i prirodnom.

Zavirite u galeriju na početku teksta i provjerite kako poznatim ženama stoje candle light pramenovi. 

  Pramenovi s efektom plamena svijeće Priyanka Jonas (Foto: Profimedia)

Tiramisu pramenovi podsjećaju na talijanski desert i tako se dobro slažu s preplanulim tenom Tiramisu pramenovi Tiramisu pramenovi Tiramisu pramenovi +5 Tiramisu pramenovi

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju