Uskoro će završiti ovogodišnji Filmski festival u Cannesu. Crvenim tepihom prošetalo je mnogo prekrasnih haljina, no ovih sedam smo jednostavno morali izdvojiti jer izgledaju kao da su stvorene za princeze iz Disney filmova

Crveni tepih Filmskog festivala u Cannesu obožavaju mnoge slavne dame jer se tada mogu zaigrati sa svojim stilom te odabrati neku od kombinacija koju inače ne bi. Tako ni ove godine modna izdanja nisu razočarala.

U Cannesu je bilo prekrasnih haljina koje su svojim krojevima podsjećale na one haljine što su ih nosile Disneyjeve princeze

Bilo je toliko prelijepih haljina, a posebnu pažnju privukle su one koje su podsjećale na večernje toalete što su ih nosile princeze iz Disney filmova. Tako je slavna Aishwarya Rai nosila čak dvije haljine u kojima je izgledala poput moderne princeze.

Haljine krojene za princeze odabrale su i manekenke Sara Sampaio, Elsa Hosk i Barbara Palvin, te glumice Diane Kruger i Elle Fanning.

Osim krojeva haljina, nepogrešiv je bio i izbor boja. Tako su prevladavale haljine crvene boje ili pak pastelnih i zagasitih boja. Stvarno je riječ o besprijekornim izdanjima.

Zavirite u našu galeriju i pogledajte o kojim je točno haljina riječ.

Provjerite i kakve su to štikle u Cannesu zasjenile i haljine.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju