Na svjetskoj zabavnoj sceni mnogo je sjajno odjevenih žena, ali malo je onih koje uistinu mogu odjenuti što god požele i pritom svaki put izgledati fantastično. Jedna od njih je i obožavana modna kameleonka, glumica Tilda Swinton.

Galerija

Slavna 60-godišnja Britanka miljenica je modnih kritičara koji uvijek sa znatiželjom iščekuju njezina pojavljivanja na crvenom tepihu.

Nepredvidljiva Tilda nikad ne razočara i bez obzira na to volite li njezin stil ili ne, mora se priznati da su njezine kombinacije uvijek zanimljive i efektne.

Tilda Swinton u odijelu Haidera Ackermanna
Tilda Swinton u odijelu Haidera Ackermanna (Foto: Profimedia)

Kada ona zakorači na crveni tepih, svi oko nje padaju u drugi plan, a na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu pored nje šanse nije imao ni najbolje odjeveni muškarac na svijetu.

Upravo je tu titulu krajem 2020. dobio glumac Timothee Chalamet, koji s Tildom glumi u filmu "The French Dispatch" redatelja Wesa Andersona.

Dvojac je plijenio poglede na premijeri filma održanoj 12. srpnja, a jučer su se družili na službenom fotografiranju i konferenciji za novinare.

Timothee Chalamet i Tilda Swinton u Cannesu
Timothee Chalamet i Tilda Swinton u Cannesu (Foto: Profimedia)

Tilda je za tu prigodu odabrala fantastično odijelo svog omiljenog dizajnera Haidera Ackermanna u predivnoj nijansi plave boje. Tim odabirom očekivano je zasjenila vrlo ležernu Chalametovu kombinaciju.

Isto je napravila i dan ranije na premijeri, kada je također nosila kombinaciju s Ackermannovim potpisom. Kombinaciju narančaste suknje, ružičastog topa i sakoa uz zlatno-zelene šljokičaste rukave uistinu može nositi samo Tilda.

Timothee Chalamet i Tilda Swinton na premijeri filma The French Dispatch
Timothee Chalamet i Tilda Swinton na premijeri filma The French Dispatch (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju