U blizini naselja Stara Novalja na otoku Pagu nalazi se plaža Jadra. Ova djelomično stjenovita plaža tematski je podijeljena na tri dijela - na glavnu, obiteljsku plažu te plažu za pse i nudističku plažu.

Tamo će vas dočekati sve potrebno za uživanje na moru, između ostalog i uređena šetnica s javnom rasvjetom kojom možete prošetati od plaže do uvale Drljanda.

Zahvaljujući stijenama na plaži je moguće pronaći i mirne uvale koje osvajaju ljepotom.

Detalj koji je nama zapeo za oko, a koji će izmamiti osmijeh na lice svim romantičnim dušama su stijene oblikovane u srce ispunjeno najljepšim morem.

Plažu na Pelješcu uspoređuju s Karibima, a njezino nam ime sve govori Plaža Divna na Pelješcu Plaža Divna na Pelješcu Plaža Divna na Pelješcu +2 Plaža Divna na Pelješcu

Romantična plaža na Murteru za velike i male na kojoj djeca posebno uživaju Plaža Slanica na otoku Murteru Plaža Slanica na otoku Murteru Plaža Slanica na otoku Murteru +5 Plaža Slanica na otoku Murteru

Naša obala ima toliko ljepota, a svaki detalj poput ovoga podsjeća nas zašto tolko volimo naše more. Ova čarobna lokacija definitivno je jedna od onih koje želimo upisati na popis mjesta koje smo obišli.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju