Lako se možemo zamisliti kako provodimo ljetne praznike u neodoljivoj ljetnoj kućici okruženoj zelenilom koja jednostavno zove da zavirimo u nju.

Galerija Šarmantna ljetna kućica uređena u neodoljivom shabby chic stilu - 4 Šarmantna ljetna kućica uređena u neodoljivom shabby chic stilu - 3 Šarmantna ljetna kućica uređena u neodoljivom shabby chic stilu - 2 +11 Šarmantna ljetna kućica uređena u neodoljivom shabby chic stilu

Izvana obojena u bijelu i pastelno žutu, okružena bršljanom i cvijećem, ova ljetna kućica osvaja na prvi pogled. Iza ljupke vanjštine krije se još šarmantnija unutrašnjost uređena u neodoljivom shabby chic stilu.

Svaki detalj u ovoj ljetnoj kućici pomno je izabran kako bi se uklapao u smirujući retro ugođaj koji budi pozitivne osjećaje. Puno bjeline i nježni pastelni tonovi upravo su u skladu sa shabby chic stilom koji ima baš posebnu čar.

Slika nije dostupna Najslađi kvadrati: Deset ljetnih kućica u kojima bismo živjeli cijelu godinu

Šarmantni dom Mirjane Svatoš iz Daruvara uređen u shabby chic stilu - 18 Mali shabby chic raj: Kuća u Daruvaru u kojoj svaki detalj ima svoju slatku priču

Šarmantna kućica ima i terasu koja poziva na opuštanje i uživanje u trenutku. Namještaj u najnježnijoj pastelno zelenoj boji savršeno se nadopunjava uz pastelno žutu boju kućice u u kojoj je nemoguće biti loše volje.

Šarmantna ljetna kućica uređena u neodoljivom shabby chic stilu - 6 Šarmantna ljetna kućica uređena u neodoljivom shabby chic stilu (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju