Elegantna i senzualna kolekcija novih Carpisa ručnih i putnih torbi predstavljena je jučer u Carpisinoj trgovini u središtu Zagreba. Kolekciju je dizajnirala slavna glumica Penelope Cruz u tandemu sa svojom sestrom Monicom

Ime slavne američke glumice i jedne od najseksepilnijih žena svijeta Penelope Cruz krije se iza nove kolekcije Carpisa torbi. Zajedno sa svojom sestrom Monicom, Penelope je dizajnirala ručne i putne torbe u čiji dizajn savršeno povezuje španjolski šarm i talijansku eleganciju.

Kolekcija, predstavljena sinoć u Carpisa trgovini u centru Zagreba, obilježena je bezvremenskim, ženstvenim dizajnom, atraktivnim detaljima te bogatstvom boja i uzoraka.

Ključni noviteti 'capsule' kolekcije su ručne torbe koje se mogu nositi na više načina zahvaljujući posebno oblikovanim patentnim zatvaračima, dok se kozmetičke torbice izdvajaju vintage elementima, a linije putnih torbi naglašenim detaljima i sofisticiranim dizajnom.

Renomirani talijanski brend Carpisa ovom je prilikom predstavio i suradnju s igračima Hrvatskog vaterpolskog saveza, kojima će biti ponosni sponzor na nadolazećoj ljetnoj Olimpijadi.

Upravo će najbolji vaterpolski reprezentativci na XXXI Olimpijskim igrama, koje se održavaju 2016. godine u Rio de Janeiru, boje hrvatske zastave braniti opremljeni Carpisa putnim torbama.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju