Otkako su izašle promotivne fotografije druge sezone serije "I tek tako" na kojima Carie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) i Aidan Shaw (John Corbett) hodaju zajedno i drže se za ruke, fanovi "Seksa i grada" ne prestaju nagađati o vezi između tih dvaju televizijskih likova.

Galerija Carrie i Aidan Snimanje druge sezone I tek tako - 5 Snimanje druge sezone I tek tako - 6 +3 Carrie i Aidan uhvaćeni su kako zajedno kupuju potrepštine za kuću

John Corbett, koji je utjelovio lik Aidana u popularnom televizijskom hitu, vraća se u reboot "Seksa i grada", a prema najnovijim fotografijama čini se da će ponovo osvojiti srce njujorške spisateljice.

Procurile su fotografije sa snimanje druge sezone serije "I tek tako" na kojima su vidljivi nježni dodiri i pogledi između dvaju likova.

Carrie i Aidan zajedno kupuju, zadirkuju se i dobro zabavljaju, a svojim ponašanjem daju nam naslutiti da su ponovo jedno drugome konstanta u životu.

Snimanje druge sezone I tek tako - 1 Snimanje druge sezone I tek tako - 1 (Foto: Profimedia)

Kakav će zapravo biti njihov odnos u drugoj sezoni, vrijedi pričekati i vidjeti. Prisjetimo se, dizajner namještaja upoznao je Carrie u trećoj sezoni "Seksa i grada", a s njom je bio u vezi u nekoliko navrata.

Proživjeli su brojne uspone i padove, a ona je koncu svoje srce povjerila Faci. Posljednje što smo o njemu čuli – i to u filmu "Seks i grad 2" – jest da se oženio i da ima dvoje djece.

Sarah Jessica Parker uz poderanu trenirku nosi štikle i baš izgleda top Sarah Jessica Parker na snimanju serije 'I tek tako' - 5 Sarah Jessica Parker na snimanju serije 'I tek tako' - 6 Sarah Jessica Parker na snimanju serije 'I tek tako' - 2 +2 Sarah Jessica Parker na snimanju serije 'I tek tako' - 1

Kako će ove informacije biti uklopljene u priču, vidjet ćemo u ljeto ove godine, za kada je predviđeno prikazivanje druge sezone serije "I tek tako" na HBO-u.

Snimanje druge sezone I tek tako - 7 Carrie i Aidan uhvaćeni su kako zajedno kupuju potrepštine za kuću (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju