Četiri minute trajao je pljesak publike nakon premijere filma "Rumours" na Filmskog festivalu u Cannesu.

Galerija Cate Blachett u zlatnoj haljini Cate Blachett u zlatnoj haljini Cate Blachett u zlatnoj haljini +1 Cate Blachett u zlatnoj haljini

Zvijezda crne komedije koja prati skupinu svjetskih vođa koji se sastaju na G7 susretu, ali se izgube u šumi dok pokušavaju sastaviti zajedničku izjavu, je glumica Cate Blanchett koja je oduševljenoj publici slala poljupce.

Glumica je osim ulogom oduševila i modnim izdanjem koje je ukralo svu pozornost na crvenom tepihu. Poznata po nepogrešivom stilu, glumica nije razočarala ni ovaj put.

Izgledala je fantastično u zlatnoj haljini sa šlepom modne kuće Luois Vuitton.

Cate Blachett u zlatnoj haljini Cate Blachett u zlatnoj haljini (Foto: Profimedia)

Duga haljina ima ramena ukrašena svjetlucavim perlicama, a u njoj je glumica, složili su se mnogi, izgledala kao blistava božica.

Uz haljinu je nosila zlatne salonke s visokom potpeticom, a izdanje je upotpunila efektnim dijamantnim naušnicama koje su do izražaja dolazile zahvaljujući podignutoj kosi.

Cate Blachett u zlatnoj haljini Cate Blachett u zlatnoj haljini (Foto: Profimedia)

"Kao i uvijek, elegancija, klasa i stil", "Ovako se dolazi u Cannes. Ona je oličenje klase, stila i mode", "Cate se jednostavno zna obući"...samo su neki od komentara na ovo izdanje.

Koja je bolja? Demi Moore u istoj večeri nosila je dvije glamurozne haljine za isticanje figure Demi Moore u Cannesu 2024. u dvije glamurozne haljine - 5 Demi Moore u Cannesu 2024. u dvije glamurozne haljine - 2 Demi Moore u Cannesu 2024. u dvije glamurozne haljine - 1 +1 Demi Moore u Cannesu 2024. u dvije glamurozne haljine - 4

Izgleda poput boginje: Eva Longorija "pomela" je crveni tepih u Cannesu Eva Longoria u haljini Elieja Saaba u Cannesu 2024. - 2 Eva Longoria u haljini Elieja Saaba u Cannesu 2024. - 5 Eva Longoria u haljini Elieja Saaba u Cannesu 2024. - 3 +2 Eva Longoria u haljini Elieja Saaba u Cannesu 2024. - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju