Demi Moore bila je jedna od slavnih osoba koji su pozvani na premijeru filma Kinds of Kindness koja je sinoć održana u Cannesu u sklopu legendarnog filmskog festivala.

Galerija Demi Moore u Cannesu 2024. u dvije glamurozne haljine - 5 Demi Moore u Cannesu 2024. u dvije glamurozne haljine - 2 Demi Moore u Cannesu 2024. u dvije glamurozne haljine - 1 +1 Demi Moore u Cannesu na Chopardovoj dodjeli nagrada u Balenciaginoj haljini

Demi Moore pozirala je na crvenom tepihu uoči premijere u dugoj večernjoj haljini Armani Privea koje je bila ukrašena perlicama i cvjetnim detaljima.

Blijedo-crvena kreacija bez rukava i s piramidalnim ukrasnom na prednjem dijelu istaknula je fit figuru 61.-godišnje holivudske glumice.

Haljinu je sparila uz cipele s iglenim vrtoglavim potpeticama i upečatljivim parom Chopard naušnica.

Demi Moore u Cannesu 2024. u dvije glamurozne haljine - 2 Demi Moore na crvenom tepihu u Cannesu u haljini Armani Privea (Foto: Profimedia)

Nešto kasnije, prisustvovala je ceremoniji dodjele godišnjih nagrada Trophee Chopard za koju je promijenila stajling. Zabljesnula je u tirkiznoj haljini sa šljokicama francuske modne kuće Balenciaga.

Uz dugu haljinu je nosila dragulje poznate švicarske kuće nakita i luksuznih satova – plijenila je pažnju ogrlicom iz kolekcije Haute Joaillerie od dijamanata, turmalina i bijelog zlata.

Demi Moore u Cannesu 2024. u dvije glamurozne haljine - 4 Demi Moore u Cannesu na Chopardovoj dodjeli nagrada u Balenciaginoj haljini (Foto: Profimedia)

Koje izdanje Demi Moore s ovogodišnjeg Cannesa vam se više sviđa?

glasova:

Demi Moore: Haljina koja bi bila vrlo obična da nije jednog "opa!" detalja Demi Moore na gala večeri 'An Unforgettable Evening' u Los Angelesu - 5 Demi Moore na gala večeri 'An Unforgettable Evening' u Los Angelesu - 1 Demi Moore na gala večeri 'An Unforgettable Evening' u Los Angelesu - 6 +2 Demi Moore na gala večeri 'An Unforgettable Evening' u Los Angelesu - 2

Demi Moore: Haljina koju bi na zabavu odjenula rijetko koja 60-godišnjakinja Demi Moore na zabavi Vanity Faira 2024. - 2 Demi Moore na zabavi Vanity Faira 2024. - 1 Haljina Demi Moore izrezana je sprijeda i straga +3 62-godišnja Meg Ryan na zabavi Vanity Faira u cvjetnoj haljini peplum kroja

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju