Vojvotkinje od Cambridgea, Catherine Middleton još je jednom pokazala da se zna odjenuti za svečana događanja.

Galerija Bajkovito izdanje Catherine Middleton - 4 Bajkovito izdanje Catherine Middleton - 3 Bajkovito izdanje Catherine Middleton - 1 +4 Bajkovito izdanje Catherine Middleton - 5

Na formalnu večeru koja je u Buckinghamskoj palači organizirana povodom posjeta američkog predsjednika Donalda Trumpa i prve dame Melanije Trump lijepa vojvotkinja stigla je u bijeloj, nabranoj haljini Alexandera McQueena.

Bajkovita haljina princeza kroja izrađena od čipke svojim izgledom može stati uz bok kraljevskim vjenčanicama.

Glamurozno izdanje dodatno su začinili dijamanti. Vojvotkinja je na glavi nosila svoju omiljenu tijaru, a kada su u pitanju naušnice, izbor je pao na dijamantni par koji je na poklon dobila od kraljice Elizabete II.

Melania Trump Melania Trump: Elegantno izdanje prve dame inspiriralo šaljivdžije

Slika nije dostupna 10 situacija u kojima su Catherine i William sve iznenadili svojim nježnostima

Tijara naziva Lover's Knot bila je omiljena tijara i princeze Dijane, a Catherine ju je nosila na nekoliko važnih događanja.

Prvi put vojvotkinja je nosila i plavu lentu Kraljevskog viktorijanskog reda. Naime, u travnju, na osmu godišnjicu braka s princom Williamom, vojvotkinji je kraljica dodijelila titulu Dame Grand Cross unutar Kraljevskog viktorijanskog reda.

Glamurozno izdanje vojvotkinja je zaokružila elegantnom punđom i jednostavnim make-upom, a u ruci je nosila clutch-torbicu Alexandera McQueena.

Bajkovito izdanje Catherine Middleton - 3 Lijepa vojvotkinja odjenula je haljinu Alexandera McQueena (Foto: Getty Images)

Inače, ovo je četvrti državni banket na kojem je sudjelovala i lijepa vojvotkinja. Prvi je bio u Kini u listopadu 2015. godine, kada je nosila crvenu haljinu Jenny Packham.

Za državnu večeru 2017. godine organiziranu za španjolsku kraljevsku obitelj odabrala je haljinu Marchesa, a za banket organiziran povodom posjeta nizozemske kraljevske obitelji u listopadu 2018. godine nosila je haljinu brenda Alexander McQueen i tijaru Lover’s Knot.

Catherine Middleton - 7 Izdanje Catherine Middleton na službenim večerama (Foto: Getty Images)

Pogledajte i: 

Melania Trump: Kombinacija kojom je prva dama odala počast princezi Diani Melania Trump u haljini Dolce & Gabbana - 1 Melania Trump u haljini Dolce & Gabbana - 3 Melania Trump u haljini Dolce & Gabbana - 2 +7 Melania Trump u haljini Dolce & Gabbana - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju