Epsko finale Wimbledona odigrali su u nedjelju Roger Federer i Novak Đoković, a među mnogobrojnom publikom koja je gotovo pet sati pratila jedan od ponajboljih teniskih susreta u povijesti bili su i članovi kraljevske obitelji.

Galerija

Vojvotkinja Catherine Middleton bila je ta koja je dodijelila zlatni pehar pobjedniku Novaku Đokoviću, a pozornost je, kao i svaki put, privukla i njezina odjevna kombinacija.

Lijepa vojvotkinja odjenula je svjetloplavu haljinu dizajnerice Emilije Wickstead, a kada je zakoračila na tenski teren modnim znalcima za oko su zapele i njezine cipele.

Naime, bež cipele na blok petu s remenčićem oko gležnja, osim što su bile savršen izbor uz haljinu, istaknule su se i svojom relativno pristupačnom cijenom od 56 dolara (367,10 kn). Radi se o Aldo cipelama koje će se, zahvaljujući vojvotkinji, vjerojatno vrlo brzo rasprodati.

Haljina koja košta 957 dolara (6273,51 kn) već je rasprodana.

Vojvotkinja je nosila Aldo cipele od 56 dolara
Vojvotkinja je nosila Aldo cipele od 56 dolara (Foto: Getty Images)

Vojvotkinja je za nedjeljni susret izabrala i klasične Ray Ban Wayfarer sunčane naočale, a njezin suprug, princ William i ona dobili su pohvale za savršenu modnu usklađenost.

Njihova izdanja pogledajte u našoj galeriji, a POGLEDAJTE I:

Kroj haljine koji je naglasio dio tijela koji ne smije isticati nijedna vojvotkinja