Epsko finale Wimbledona odigrali su u nedjelju Roger Federer i Novak Đoković, a među mnogobrojnom publikom koja je gotovo pet sati pratila jedan od ponajboljih teniskih susreta u povijesti bili su i članovi kraljevske obitelji.

Galerija Kombinacija Catherine Middleton za finale Wimbledona - 6 Kombinacija Catherine Middleton za finale Wimbledona - 3 Kombinacija Catherine Middleton za finale Wimbledona - 2 +3 Vojvotkinja je nosila Aldo cipele od 56 dolara

Vojvotkinja Catherine Middleton bila je ta koja je dodijelila zlatni pehar pobjedniku Novaku Đokoviću, a pozornost je, kao i svaki put, privukla i njezina odjevna kombinacija.

Lijepa vojvotkinja odjenula je svjetloplavu haljinu dizajnerice Emilije Wickstead, a kada je zakoračila na tenski teren modnim znalcima za oko su zapele i njezine cipele.

Naime, bež cipele na blok petu s remenčićem oko gležnja, osim što su bile savršen izbor uz haljinu, istaknule su se i svojom relativno pristupačnom cijenom od 56 dolara (367,10 kn). Radi se o Aldo cipelama koje će se, zahvaljujući vojvotkinji, vjerojatno vrlo brzo rasprodati.

Haljina koja košta 957 dolara (6273,51 kn) već je rasprodana.

Kombinacija Catherine Middleton za finale Wimbledona - 1 Vojvotkinja je nosila Aldo cipele od 56 dolara (Foto: Getty Images)

Vojvotkinja je za nedjeljni susret izabrala i klasične Ray Ban Wayfarer sunčane naočale, a njezin suprug, princ William i ona dobili su pohvale za savršenu modnu usklađenost.

Njihova izdanja pogledajte u našoj galeriji, a POGLEDAJTE I:

Kroj haljine koji je naglasio dio tijela koji ne smije isticati nijedna vojvotkinja Catherine Middleton došla je na žensko finale Wimbledona Catherine Middleton - 2 Catherine Middleton - 3 +2 Catherine Middleton - 4

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju