Vojvotkinja Ctaherine Middleton izgledala je jako elegantno kada se u narančastom kaputu modne kuće Eponine, u društvu supruga i dvoje starije djece, pojavila u Cardiffu kako bi i tamo proslavili kraljičin platinasti jubilej.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton u narančastom kaputu Catherine Middleton u narančastom kaputu - 1 +0 Catherine Middleton u narančastom kaputu - 2

Vojvotkinja i princ William susreli su se s izvođačima i ostatkom ekipe uključene u organizaciju posebnog koncerta koji se u sklopu proslave kraljičinog jubileja održava u subotu.

Dobro raspoložena vojvotkinja od Cambridgea nosila je živopisni kaput rađen po mjeri koji je sparila s crnim štiklama i elegantnom minijaturnom crnom torbicom brenda DeMellie koja se prodaje po cijeni od 295 funti.

Kosu je vojvotkinja zavezala u rep, a i danas se, kao i posljednjih dana odlučila za neupadljiv make-up.

Vojvotkinja je i ovaj put pokazala sklonost recikliranju odjeće. Upečatljivi kaput koji je dio kolekcije iz 2018. godine nosila je i na jednom događanju prošle godine.

Catherine Middleton u narančastom kaputu - 1 S dvoje djece i suprugom stigla je u Cardiff (Foto: Profimedia)

Treći dan proslave

Inače, danas je treći dan proslave kojom se obilježava 70 godina kraljice Elizabete na prijestolju.

Četverodnevna proslava počela je u četvrtak, kad je razdragana kraljica Elizabeta mahala okupljenom mnoštvu s balkona Buckinghamske palače nakon vojne parade i prelijetanja Kraljevskih zračnih snaga, dok je kasnije upalila svjećice u čast platinastog jubileja u svome dvorcu Windsor.

96-godišnjakinja, koja je bila primorana otkazati niz svojih obveza zbog "povremenih problema s pokretljivošću", nevoljko je izostala s mise u petak nakon što je osjetila "određenu neugodu" prethodni dan.

Catherine Middleton Catherine Middleton: Haljina u nježnoj boji dostojna posebnog kraljevskog događaja

Catherine Middleton i Camilla Catherine Middleton u nenametljivoj haljini savršenoj za poseban događaj

Elizabeta, koja je odana kršćanka i čelnica Anglikanske crkve, gledala je misu na televiziji u svome dvorcu Windsor blizu Londona. (M.B./Hina)

Catherine Middleton u narančastom kaputu Za treći dan proslave kraljičinog jubileja vojvotkinja je odjenula narančasti kaput (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju