Catherine Middleton i princ William posjetili su Cumbriju, okrug na sjeverozapadu Engleske.

Galerija Catherine Middleton Catherine i William u Keswicku Catherine i William u Keswicku +4 Vojvotkinja i vojvoda pozdravili su okupljene građane

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea prvo su se uputili u gradić Keswick. Pozdravili su okupljene građane koji su ih dočekali s oduševljenjem te isprobali lokalne specijalitete.

Zatim su se uputili na farmu Deepdale Hall, gdje su saznali više o tradicionalnom uzgoju ovaca, a čak su i sudjelovali u strizanju ovaca. Nakon toga uslijedio je i tradicionalni engleski popodnevni čaj uz nezaobilazne slatke zalogaje.

William i Catherine zasladili su se na farmi William i Catherine zasladili su se na farmi (Foto: Getty Images)

Za ovako aktivan dan Catherine je odabrala primjereno ležernu odjevnu kombinaciju sastavljenu od vrlo udobnih casual komada.

Catherine i William u Keswicku Catherine i William u Keswicku (Foto: Getty Images)

Crne traperice, bijela košulja i zeleni pulover bili su baza toga izdanja. Prilikom dolaska u Keswick vojvotkinja je uz ove komade nosila jaknu brenda Troy London i gležnjače See by Chloe, a prilikom odlaska na farmu samo ih je zamijenila sličnom jaknom brenda Barbour Defence i gojzericama Berghaus.

Sviđaju li vam se više ležerna ili elegantna izdanja Catherine Middleton?

glasova:

Mnogi su primijetili kako se Catherine u ovakvim kombinacijama osjeća mnogo ugodnije i opuštenije nego u tipičnim damskim kraljevskim izdanjima kakva nosi u većini prigoda. Korisnici društvenih mreža zaključili su da ju upravo ležerniji komadi i krojevi svaki put pomlade te joj pristaju mnogo bolje od često staromodnih i strogih kombinacija koje je primorana nositi zbog svoje titule.

Vojvotkinja u ležernim izdanjima djeluje puno opuštenije Vojvotkinja u ležernim izdanjima djeluje puno opuštenije (Foto: Getty Images)

POGLEDAJTE I:

Kraljica Letizia: Štikle u kakvima nikad nećemo vidjeti Catherine Middleton Kraljica Letizia Steve Madden, 120 dolara (798 kuna) Steve Madden, 120 dolara (798 kuna) +5 Letizia na dodjeli stipendija

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju